Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:77.242.93.28/Archiv1

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele Horst v tématu „Náhled

Zadržte pls

Dobrý den, zastavte prosím na nějakou dobu své editace článků o politicích. Patrně používáte Visual editor a patrně tento nástroj způsobuje nesmyslné změny pořadí řádků v iboxu (viz např. zde). Asi to není Vaše chyba, ale do doby než se to vyjasní prosím buď přejděte na běžnou editaci (bez visual editoru) nebo vyčkejte. Díky, --Davcza (diskuse) 20. 6. 2016, 08:03 (CEST)

Dobrý den, zkuste prosím doplňovat tituly do infoboxů dočasně bez Vizuální editace (VE). Problém je, že VE za sebou zanechává zpřeházené položky v kódu článku, řeší se Pod technickou lípou. Zdraví.--Kacir

Masové vkládání neověřené informace do infoboxů

Dobrý den, přestaňte prosím s masovým vkládáním titul MgA. do infoboxů, pokud nemáte doloženo seriózním zdrojem, že dočasný takovým titulem opravdu disponuje. Vkládá do článků lidí, kteří buď žádnou uměleckou školu nevystudovali nebo ji studovali v době, kdy takový titul vůbec neexistoval. Děkuji za pochopení. --BruBrk (diskuse) 29. 6. 2016, 12:55 (CEST)

Dobrý den, chtěl bych Vás požádat abyste zastavil(a) masové vkládání titulů do článků, jak Vám píše kolega výše a k celé věci se vyjádřil(a). Kolegové navíc Vaše úpravy vracejí zpět, takže je provádíte zbytečně. --Remaling (diskuse) 29. 6. 2016, 15:15 (CEST)

Dobrý den, prosím zastavte vkládání titulů k osobám, dokud nebude tato diskuze uzavřena. --Z.Johny (diskuse) 29. 6. 2016, 19:11 (CEST)

Každý absolvent DAMU má titul MgA. tak to je.

To nemusí být pravda. To je to samé, jako říci, že každý absolvent ČVUT má titul Ing. Navíc titul MgA. se uděluje podle zákona č. 111/1998 Sb., který rozhodně neplatil před revolucí. Prosím, podepisujte se, činí to diskuzi přehlednější. --Z.Johny (diskuse) 29. 6. 2016, 19:18 (CEST)

Samozřejmě že vím že titul MgA. neplatil před revolucí ale teď je titul BcA. udělen po absolvování bakalářského program a MgA. udělen až po absolvování navazujícího magisterského programu DAMU. A jaký titul teda platil před revolucí abych ho mohl doplnit.

Případně doložte při takových masivních změnách informace zdroji, jinak se jedná o vlastní výzkum. OJJ, Diskuse 29. 6. 2016, 19:20 (CEST)
Abych své tvrzení podložil, tak zákon Zákon č. 39/1980 Sb. ani Zákon č. 172/1990 Sb. titul MgA. nezná, takže považuji Vaše tvrzneí za chybné a osobám, které studovaly před rokem 1998, nemohl být takovýto titul udělen. --Z.Johny (diskuse) 29. 6. 2016, 19:30 (CEST)


Dobře chápu. Děkuji za vysvětlení :) Takže před rokem 1998 titul MgA. neexistoval :) Děkuji

Dobrý den, děkuji za odpověď. To, co jsem napsal, neznamená, že tento titul neexistoval. Pouze se (minimálně) mezi roky 1980-1998 u nás neuděloval. Ale vzhledem k tomuto faktu bych předpokládal, že se u nás neuděloval ani před rokem 1980. Dokonce, pokud si dobře pamatuji, tak za komunismu existovalo období, kdy v "zájmu rovnosti" se vysokoškolské ("magisterské") tituly neudělovaly vůbec. Nicméně nechci Vás od editace Wikipedie nijak odrazovat. Pokud máte chuť a čas, klidně editujde, odvážně a rozvážně, a nechte si od zkušenějších wikipedistů poradit. Mějte se hezky --Z.Johny (diskuse) 30. 6. 2016, 09:45 (CEST)

Nepokračujte

Zanechte vkládání titulů, vidíte, že takové editace se nesetkávají s všeobecným souhlasem, ba naopak, jste ve své aktivitě zcela osamocen. Namísto pokračování se vypořádejte s námitkami diskusi, především uvádějte zdroj, kde je k nalezení opora pro Vaše tvrzení.--Tomas62 (diskuse) 29. 6. 2016, 19:27 (CEST)

Krom toho, tak pokud vím, se titul uvadí pouze do infoboxu, pokud je tedy tento přítomen, dále Vás upozorňuji na pravidlo Tří revertů - zákaz více než 3 revertů (navrácení své úpravy) u jednoho článku během 24 hodin. --Remaling (diskuse) 29. 6. 2016, 19:35 (CEST)

vyplňujte shrnutí editace

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 6. 7. 2016, 01:38 (CEST)

Prosím, věnujte pozornost výše uvedenému upozornění, že před uložením úprav máte vyplňovat shrnutí editace. Neberte to, prosím, na lehkou váhu. Mj. jde i o ohleduplnost vůči lidem, kteří sledují poslední změny nebo budou někdy muset něco hledat v historii (jednotlivých verzích) článků. Věřím, že pochopíte, že je opravdu nanejvýš vhodné a žádoucí shrnutí editace vyplňovat. Děkuji za pochopení.--Tomas62 (diskuse) 6. 7. 2016, 02:07 (CEST)

Prosím, všimněte si dvou varování výše. Vyplňování shrnutí je velmi žádoucí, ulehčuje patrolu a dává přehled o Vaší editaci. Neberte to na lehkou váhu, případně Vám hrozí i krátký blok. Děkuji. OJJ, Diskuse 10. 7. 2016, 07:00 (CEST)

Shrnutí

Začněte vyplňovat shrnutí editace, v opačném případě požádám o Vaše zablokování. --Mario7 (diskuse) 14. 7. 2016, 05:38 (CEST)

Tituly v úvodu článku

Akademické tituly nepatří do úvodu biografických článků, viz WP:BIO. Pokud je to na místě, tituly lze uvést v infoboxu, samozřejmě po zohlednění upozornění kolegů v předchozích sekcích. Zdraví --Mario7 (diskuse) 14. 7. 2016, 06:17 (CEST)






Dobrý den prosím muzete mi pomoct s opravou článku Princezna Marta Louisa Norská aby to bylo tak jak má být :) Podle Wikipedie



Děkuji :)

Princezna Marta Louisa Norská

Děkuji Vám za informace v článku Princezna Marta Louisa Norská. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Také prosíme, abyste nevkládali automatické překlady, protože jejich kvalita je většinou špatná. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Princezna Marta Louisa Norská. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --Petr1888 (diskuse) 18. 7. 2016, 07:53 (CEST)



Právě proto vás žádám o opravu toho celého profilu aby byl takový jaký je ja to zatím neumím :)


Děkuji :)

blok

Opakovaně jste byl upozorněn na nutnost vyplňovat shrnutí editace. Protože na upozornění nedbáte, jste zablokován.

Kromě shrnutí editace si rovněž přečtěte tuto nápovědu. Tato editace je špatně: [[9. leden|(9. ledna]] →‎ toto je správně: [[9. leden|9. ledna]]. Stejná chyba zde [[1]]: [[1549|(1549]] →‎ má být: [[1549]]--Tomas62 (diskuse) 22. 7. 2016, 16:16 (CEST)

Shrnutí

¨Kolegové už Vás upozorňovali. Důvody máte také popsány, kde je problém, číst evidentně umíte--Horst (diskuse) 28. 7. 2016, 08:59 (CEST)

Vse vyse uvedene

Podle obsahu diskuzni stranky vidim, ze je tato zprava nejspis zbytecna, ale prosim vyplnujte shrnuti editace, prosim nevkladejte neoverene informace a prosim nedavejte do uvodu clanku tituly, viz Wikipedie:Biografie. --CCCVCCCC (diskuse) 12. 8. 2016, 07:21 (CEST)

Albert Einstein

Důvod odstranění obsahu? --Martin Urbanec (diskuse) 25. 12. 2016, 19:13 (CET)

Neodstraňujte státy od města narození

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, odůvodněte prosím své počínání ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Bazi (diskuse) 26. 12. 2016, 01:01 (CET)

zprominutím každý blbec ví kde se ty města nacházejí v jakých státech takže to tam nemusí být napsáné přece

Pardon, třeba u Londýna, Vídně a dalších notoricky známých měst samozřejmě můžeme důvodně očekávat, že čtenář ví, v které zemi se nachází. Ale třeba u Roswellu by si to patrně musel dohledat v odkazovaném článku a třeba v případě Cedar Rapids, které dosud český článek nemají, by to vůbec neměl jak vyčíst, pokud bychom to neuváděli (jak je to alespoň v infoboxu). Prosím, už tyto údaje neodstraňujte, pokud nezískáte širší komunitní souhlas s tím, že by tam uváděny být neměly. Odstraňování těchto údajů Wikipedii nepřináší žádnou užitečnou hodnotu. --Bazi (diskuse) 26. 12. 2016, 01:29 (CET)

Ivana Gottová

Co měla znamenat tato editace? --Vojtasafr (diskuse) 3. 6. 2017, 14:47 (CEST)

Nevzala si přece otce Karla Gotta ne musíte proto rozlišovat když mají otec a syn stejné jméno a přijmení jestli je Karel Gott mladší nebo Karel Gott starší (otec)

Opakované sporné změny článků

Dobrý den, budete-li nadále pokračovat ve sporných změnách článků (Gott mladší), které se setkaly s nesouhlasem, tak vám zablokuji možnost editace. Nejednoznačné úpravy je při nesouhlasu nejdříve nutné prodiskutovat.
Zejména u žijících osob (WP:BLP, Anna Linhartová) neprovádějte (zásadní) změny bez dodání věrohodného zdroje! Článek začíná názvem, při ověřené změně je možné navrhnout přesun (Boho), či zvolit standardní zápis v úvodu s ponecháním názvu článku jako prvního bez přesunu (Dominika Cibulková). Zdraví--Kacir 6. 6. 2017, 01:00 (CEST) / + diff. --Kacir 6. 6. 2017, 01:08 (CEST)

Náhled

Varování selhávají, reakce žádná, opět měsíc bez této problematické IP--Horst (diskuse) 26. 6. 2017, 11:34 (CEST)

Opět, po žádosti na Nástěnce správců měsíc, na přečtení pravidel a nápovědy to musí stačit ale to je v tomto případě marná snaha--Horst (diskuse) 23. 8. 2017, 10:53 (CEST)