Přeskočit na obsah

Wikipedista:Marfi421/Pískoviště

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Salvador Ganchel[editovat | editovat zdroj]

Salvador Ganchel je bývalý Berlínský cvičitel psů. Je také čtyřnásobným šampionem. Jeho nejznámější vytrénovaný pes jménem Gasker, který vyhrál 2 soutěže krásy a závodění.

Do jeho života patří také dabing kresleného seriálu Mumínci od studia MariaProductions, později odkoupeno od Gost & Kůže.

V dabingu byl tak známý, že se podle něj inspirovali a nechali ho dabovat legendu v Gapexu a hlavně také finisher.

Osobní život[editovat | editovat zdroj]

Salvador Ganchel sloužil v armádě, ale po 4 letech odstoupil a pracoval jako prodavač (prodával rybinu a skoro každý zákazník mu říkal, že je mrštný jako bič). Lidé mu také říkali: "Salvo, vy jste mrštný jako bič". Prodavačem se vždy toužil stát. Tahle práce mu vydržela asi 2 roky a hned po tomhle se stal lidským sochařem. Jeho nejznámější socha se jmenuje Gostlivec. Jak šel život dál, tak si Salvador Ganchel najímal lidi na vytvoření sochy. Zmiňoval, že podle nich vytvoří "gostnatou" sochu.

Jako zmnoha, mezi jeho známé sochy také patří australský pavouk Gebidž, podle něhož vytvořil sochu Gostlivce jménem "Černokněžník" (Socha má ruku pod bradou jako blud). Občas stál na náměstí Válečného Hrdiny Gvlka Gsuareze a prosil o 50 Korun. Měl také tik, že řval na náměstí "Nový prostor prosim".

Mezi jeho koníčky patřilo stavění modelů z párátek. Byl inspirovám páratkama na nohou přítele z mládí Gsépií Gebičem.

Ve volném čase pomáhal osamoceným dětem, ale jedno dítě bylo vyjímečné a popral se s ním, jmenoval se Grio. Učil dobré taktiky jak se bránit a jak dobrě na zem. Byl inspirován svým přítelem Gandiou. Po fightu Gsalvovi vyletělo "drž už hubu" a Grio se rozplakal a Gsalva si začal pobroukávat "Navážíme, zabalíme, klaníme se k tobě to by bylo".

Vyučil se za goliče a tak pracoval 5 let. Stříhal hodně lidí ale už ho to přestalo bavit tak se dal k Punk Rocku.

V mládí se věnoval také Punk Rocku. Vydal 2 desky "Red Boy z Kůže" a "Lachtan v penále". Měl rockovou přezdívku "Gelsi". V roku 2001 poznal svou první lásku

Gráchel Gmurijovou, která se také později přidala k Punk Rocku.

Hodně lidí bylo ním inspirováno. Měl známou rockovou pózu kde měl ruce v kapsách a hlavou svěšenou jako uschlá větev. Tuhle pózu nazýval "Co dělat".

Před 2 lety se přiznal, že celý život si dělal kroniku jménem "Gartefakty". Psal si tam různé věci ze života jako například, že mu v mládí říkali, že má babyface a že nemá děctví. Také se přiznal, že za mlada jel vlakem ke strejdovi Gladkovi. Když dorazil, tak se nemohl dozvonit, a tak vlezl dovnitř oknem a od chvilky cítil rybynu ze záchoda. Pomalu otevřel dveře a viděl tam strejdu jak spí s kroksou v hubě. Od té doby měl Goslofóbii.

Jeho největší zisk v životě byl ten, že na Aukru prodal středověký gožich, který si v mládí u něho zapoměl jeden mládenec jménem Gpřemysl.

Gsalvador Ganchel se ale zamiloval po druhé. A tak se oženil s jeho novou manželkou Gšarlotou Pepkovou, která zmizela hned po 3 letech manželství, protože jí podváděl s autem.

Salvador Ganchel je tyto poslední 2 roky nezvěstný a někteří jeho fanoušci říkají, že se stal Gduchem Pavoukem Gjudžínem. Říká se, že se stal nezvěstným, protože spáchal zločin v uzenářství v Garseii a soud mu připsal podle Zákoníku čisla 49/2011 §49 trest smrti. Chtěl se soudit s Galexandrem, ale od té doby je nezvěstný.

Informace[editovat | editovat zdroj]

Datum narození: 1.9.1980

Místo narození: Narden

Občanství: Německé

Aktuální bydliště: Gelsinki

Bývalá manželka: Gráchel Gmurijová

Aktuální manželství: Gšarlota Pepková