Hlavní veřejné záznamy

Společné zobrazení všech dostupných protokolovacích záznamů pro Wikipedii. Zobrazení můžete zúžit výběrem typu záznamu, uživatelského jména (záleží na velikosti písmen) nebo dotčené stránky (také záleží na velikosti písmen).

Protokolovací záznamy
  • 29. 4. 2022, 01:55 Akha05 diskuse příspěvky vytvořil(a) stránku Adobe Substance 3D Designer (nová stránka: „'''Adobe Substance 3D Designer''' je nástroj pro vytváření 2D textur a materiálů v rozhraní založeném na architektuře uzlů s nedestruktivním pracovním postupem, který byl vyvíjen společností Allegorithmic a následně převzat Adobe Inc. v rámci akvizici společnosti Allegorithmic. Adobe Substance Designer je součástí ekosystému Adobe Substance 3D. === Vlastnosti === ==== Formáty ==== Vystup z Adobe Substance 3D Designer lze exportovat ve…“)
  • 29. 4. 2022, 00:39 Akha05 diskuse příspěvky vytvořil(a) stránku Adobe Substance 3D (nová stránka: „'''Adobe Substance 3D''' je ekosystém od Adobe Inc., který obsahuje nástroje pro tvorbu 3D scény, úpravu a zdokonalení textur, převod 2D obrázků do 3D materiálů. Součástí ekosystému je taky knihovna s tisíci datových zdrojů: assety, textury, světla, prostředí atd. === Aplikace Substance 3D === * Adobe Substance 3D Designer — nástroj pro vytváření 2D textur pomocí uzlů. * Adobe Substance 3D Painter — nástroj pro tex…“)
  • 28. 4. 2022, 23:42 Akha05 diskuse příspěvky vytvořil(a) stránku Adobe Creative Cloud (napsala jsem článek o Adobe CC v rámci školního zadaní) značky: možný vandalismus vložen emotikon první editace
  • 15. 4. 2022, 12:21 Byl založen uživatelský účet Akha05 diskuse příspěvky značky: editace z mobilu editace z mobilního webu