Přeskočit na obsah

Portál:Simpsonovi/Informace

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie


Z článků týkajících se obsahu portálu můžete na tento portál odkázat šablonou {{Portály|Simpsonovi}} umístěnou na konci článku těsně nad kategoriemi, resp. nad {{DEFAULTSORT:}}, viz návod.

WikiProjekt

Ke koordinaci článků na téma Simpsonovi byl vytvořen WikiProjekt Simpsonovi. Jste zváni, abyste pomohli s psaním nových článků a vylepšování těch existujících a tím pomohli portálu, WikiProjektu i celé Wikipedii. Pro další informace navštivte hlavní stranu WikiProjektu Simpsonovi.

Pomozte

Samozřejmě je vítána jakákoliv pomoc s vytvářením a vylepšováním obsahu i s udržováním portálu; v případě dotazů kontaktujte aktuální správce portálu (viz níže). Pokud narazíte na článek, který zde ještě není, můžete jej připsat sem, nebo ho založte vyplněním pole níže. Pokud jste nový přispěvatel, doporučujeme si předtím přečíst stránku Nápověda:Jak vytvořit článek, nebo se podívat na doporučení (návody a nápovědy) WikiProjektu Simpsonovi ke článkům.

Požadované články: Arabská verze seriálu Simpsonovi, Výroba seriálu Simpsonovi, The Simpsons (arkádová hra), Universal Studios Florida.


Správci portálu

O tento wikiportál se starají

V případě problémů s portálem či dotazů se obraťte na ně na jejich výše odkazováných diskusních stránkách, nebo napište na diskusi k portálu, nebo na diskusi k WikiProjektu Simpsonovi.