Láska na zakázku

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Láska na zakázku
Základní informace
Země původuČesko
Délka82 minut
Žánrhraný
Námět, scénář a režieEva Toulová
Obsazení a filmový štáb
Hlavní roleEva Toulová
Martin Kraus
Jiří Krampol
Václav Vydra
Valérie Zawadská
Uršula Kluková
Jaromír Nosek
KameraPavel Mědílek
StřihAnežka Kružíková
Výroba a distribuce
Premiéra6. června 2024
DistribuceBontonfilm
Láska na zakázku na ČSFDIMDb
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Láska na zakázku je český hraný film režisérky Evy Toulové z roku 2024. Romantická komedie vypráví o hrdinech, kterým se hned v úvodu snímku splní všechna přání. Záhy však zjišťují, že se jejich sny mění v noční můry.

Synopse[editovat | editovat zdroj]

Dávej pozor na to, co si přeješ. Mohlo by se ti to splnit. A taky, že splnilo! Eva s Vítkem získávají  svá vysněná povolání a začnou se jim plnit jejich životní sny. Nebo že by to snad byla noční můra? Eva získává, jako jediná žena, práci ve vážené reklamní agentuře, kterou ale vede sexistický šéf. Vítek otevírá vlastní hypnoterapeutickou ordinaci, okolí však vůbec netuší, co od jeho kontroverzní profese očekávat. Romantická komedie o tom, jak se poprat se svými splněnými přáními, má mít premiéru pod společností Bontonfilm 4. června 2024.[zdroj?]

Obsazení[editovat | editovat zdroj]

Ústřední dvojici ztvárnili Martin Kraus a Eva Toulová. Ve vedlejších rolích hrají Jiří Krampol, Uršula Kluková, Václav Vydra, Jaromír Nosek, Valérie Zawadská, Petr Batěk, Václav Upír Krejčí, Igor Bareš, Eva Hrušková a Petr Jančařík.

Odkazy[editovat | editovat zdroj]

Externí odkazy[editovat | editovat zdroj]