Diskuse s wikipedistou:Zdisa

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Václav Kliment Klicpera - Hadrián z Římsů. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Vrbova 11:25, 3. 11. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Hymna Rakouska - Uherska. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Mercy 11:29, 3. 11. 2007 (UTC)

Není nutno zakládat článek o rakousko-uherské hymně, protože již existuje, viz Rakouská císařská hymna. Wikipedie neshromažďuje pouhé texty hymen, dokumentů apod. Wikipedie je encyklopedie. Čili má vysvětlovat, informovat. Úložiště zdrojových textů je wikisource.
Jinak v případě spojovníků, které spojují dvě slova jako např. Rakousko-Uhersko nebo Frýdek-Místek, se mezery nepíší.
Vámi založenou stránku tedy smažu, jelikož a) obsah je duplicitní, b) název je chybný. --Luděk 11:46, 3. 11. 2007 (UTC)

Stejně tak zde už existuje Hadrián z Římsů, takže v úpravách můžete pokračovat tam, informace tam byly vloženy.--Horst 15:22, 3. 11. 2007 (UTC)