Diskuse s wikipedistou:Vjaburek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jinak bych vám rád poradil několik věcí. Když máte článek jen s jedním oddílem, není třeba mu dávat napdis - ten se vytvoří automaticky. A na konec stránky je také vhodné umístit kategorii, do které článek patří (kategorie se potom zobrazí úplně dole, pod článkem). Editorům to pomáhá k lepší orientaci a správě již napsaných článků. --Aktron 19:55, 18. 2. 2006 (UTC)

Bitva o Midway[editovat zdroj]

Přidaj jste článek Bitvě o Midway což je chybný název protože není v prvním pádu. Článek se správným názvem Bitva u Midway zde již máme. Zkuste jej rozšířit o Vaše informace. Vámi založený článek bude smazán. --Li-sung 21:01, 18. 2. 2006 (UTC)

Skutečně z zde nemůže být více článků pojednávajícím o tomtéž, prosím rozšiřujte heslo Bitva u Midway --Li-sung 21:25, 18. 2. 2006 (UTC)

Subpahýl[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku harakiri. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.--Fraantik 21:43, 18. 2. 2006 (UTC)