Diskuse s wikipedistou:Tony/archiv1

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie


Vítejte[editovat zdroj]

--Japo ¿ 18:51, 4. 11. 2006 (UTC)

Díky

Obrázek bez zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. Tlusťa 09:55, 5. 11. 2006 (UTC)


OK, prohodil jsem to za něco z commons.
MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Padák, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Postrach 14:52, 6. 11. 2006 (UTC)

Už jsem ten padák přepsal --Tony 22:29, 7. 11. 2006 (UTC)

Lady Diana[editovat zdroj]

Pri premisteni stranek Lady Diana jste poznamenal, ze puvodni nazev byl nevkusnym vtipem. Nechapu, muzete prosim tento prikry odsudek vysvetlit? --Tony 20:37, 2. 12. 2006 (UTC)- pro přehlednost přeneseno z Kirkovy diskuse

Ta žena se tak nejmenuje. To je jako byste Dagmar Havlovou označil jako "Dámu Dagmar". V lidové mluvě je "Lady Diana" možná ok termín, ale tohle je encyklopedie a proto se sem toto nepřesné označení nehodí --Kirk 20:43, 2. 12. 2006 (UTC)
Vazeny pane kolego, dekuji za vas prispevek na mych diskusnich strankach, nicmene jste mi neodpovedel na otazku. Ja se neptal, proc stranky byly (a zde uznavam ze mozna i spravne) presunuty z hesla Lady Diana na heslo pod jejim skutecnym jmenem (i kdyz z uzivatleskeho hlediska bych zachoval redirekt z Lady Diana, protoze pod timto jmenem ji vetsina potenicalnich zajemcu bude jiste hledat).
Co mne zarazilo a na co jsem se ptal, bylo proc jste pouzil TAK PRIKRY ODSUDEK cituji "Dotyčný původní název měl být asi nevkusný vtip". Toto heslo vložila nová uživatelka wikipedie, zjevne pri nejlepsi vuli a rozhodne nemela v umyslu "nevkusne vtipkovat". Muze se take stat, ze se slecna priste na wikipedii z vysoka ... a nebude sem psat, i kdyby mohla. Proto myslim, ze tento komentar z vasi strany nebyl vhodny. Zustavam s pozdravem --Tony 21:31, 2. 12. 2006 (UTC)
P.S. Pri pohledu na anglickou verzi wikipedie si muzete vsimnout, ze tam je Princezna Diana vedena prave jako Lady Di - viz odkaz: http://en.wikipedia.org/wiki/Lady_Di - pro přehlednost přeneseno z Kirkovy diskuse
Proč "nevkusný vtip"? No protože si opravdu nemyslím, že by bylo vhodné pojmenovávat články takhle neformálně a nepřesně. --Kirk 21:34, 2. 12. 2006 (UTC)
Jinak redirekt při tom přesunu automaticky vznikl aji redirekt "Lady Diana", tudíž vaše obavy jsou zbytečné --Kirk 21:36, 2. 12. 2006 (UTC)

Pane Pavlíčku, Kirk je urážením wikipedistů ve shrnutí editací proslulý, doufám že vás to neodradí od další práce na tomto projektu. Objem stížností, které Kirk smazal ze své diskusní stránky, už bude brzy stejně dlouhý jako stávající příspěvky. Tento uživatel patří mezi nejaktivnější wikipedisty, a tak mu to bohužel u administrátorů zatím prochází. S pozdravem, Sucháč JanSuchy 11:55, 3. 12. 2006 (UTC)

Nic se nedeje, ja to tak tragicky neberu. Jen jsem jej povazoval za nutne slusne upozornit, ze se podle mne nechova uplne korektne. To ze je aktivni wikipedista jsem si vsiml, to respektuji. Treba casem i zmoudri.--Tony 15:34, 3. 12. 2006 (UTC)