Diskuse s wikipedistou:Renné

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Harold v tématu „Aşk ve Ceza

Ahoj, trochu jsem Tu veneno upravil aby to aspoň sneslo označení miničlánek, takže v úpravách můžeš pokračovat. Hlavně používej náhled, protože všechny změny hned uvidíš a nebudeš to pořád ukládat, my totiž vidíme každou změnu a když někdo zase všechno vymaže protože mu nefunguje třeba infobox myslíme si, že je to vandal a ničí články. Za tvorbu článků se tu neblokuje, neboj. Když si s něčím nebudeš vědět rady zeptej se kohokoliv na jeho diskusní stránce, nebo se ozvi třeba tady, ok? --Horst 17. 10. 2008, 09:25 (UTC)


Děkuji Vám za informace v článku Turmalina (album). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Sumivec 17. 10. 2008, 10:53 (UTC)

Texty písní tu být nemohou, je to porušení autorských práv!--Horst 17. 10. 2008, 12:06 (UTC)

A Medio Vivir[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku A Medio Vivir. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav 18. 10. 2008, 17:02 (UTC)

Prosím, rozšiřte také článek Me Amarás. Díky moc! S pozdravem -- Mercy (|) 18. 10. 2008, 17:04 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Thalia, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Horst 18. 10. 2008, 19:58 (UTC)

Náhled - Thalia[editovat zdroj]

Prosím, věnujte pozornost předchozímu upozornění, že máte – namísto častého ukládání stránky – používat tlačítko Ukázat náhled. Neberte to na lehkou váhu. Důvody, proč se má tlačítko používat, máte uvedeny výše. Věřím, že pochopíte důležitost používání tohoto tlačítka. Děkuji za pochopení. -- Jagro 18. 10. 2008, 20:50 (UTC)

Natalia Oreiro 2001 - fans edition[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Natalia Oreiro 2001 - fans edition. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Petr Kopač 18. 10. 2008, 22:29 (UTC) --Renné 20. 10. 2008, 09:02 (UTC)

subpahyl[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Arrasando. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Vrba 19. 10. 2008, 19:38 (UTC) Děkuji Vám za první informace v článku Natalia Oreiro 2001 - fans edition. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Renné 20. 10. 2008, 09:01 (UTC) Děkuji Vám za první informace v článku Natalia Oreiro 2001 - fans edition. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

Děkuji Vám za první informace v článku Latin Grammy Award 2001 za nejlepší popové album. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Jvs 20. 10. 2008, 13:52 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Ricky Martin. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Jvs 21. 10. 2008, 13:03 (UTC)
Článek Ricky Martin je článek miminko protože byl sotva vytřořen a je rosahlich uprach a zdroj je z anglické wikipedií a komu jde angličtina tak dobře jako čeština tak by mohl pomoci v přeložení článku --renné 23. 10. 2008, 19:36 (UTC)Renné

Nerad bych opět blokoval za nepoužívání náhledu, neukládej to po každém písmenku!--Horst 22. 10. 2008, 16:02 (UTC)

copyvio fotky[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Soubor:N.Oreiro.jpg, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Ben Skála 22. 10. 2008, 21:24 (UTC)

Encyklopedie[editovat zdroj]

Bohužel jste zřejmě nepochopil, o čem jsou tyhle stránky. Je to encyklopedie, a to v českém jazyce. V encyklopedii se články nepojmenovávají jako reklama („Zalistujte si víc dozvité v tomto článku - Thalía awards“), ale podle tématu článku. Navíc články zde mohou být pouze v češtině, ostatní jazyky mají vlastní stránky. Prosím respektujte to a pokud se chcete dále účastnit na projektu, přečtěte si nejprve nápovědu. Petr Kopač 23. 10. 2008, 18:01 (UTC) Ano ja hodlám tito stránky totiž přeložit--renné 23. 10. 2008, 18:05 (UTC)Renné

V tom případě to dejte příště alespoň na rozumný název a dejte si nahoru šablonu {{pracuje se}} a přeložte to v rozumné době. Také je důležité uvést zdroj překládaného textu (autorská práva). Pokud byste pracoval na delším překladu, je lepší na wikipedii ukládat pouze hotovou českou část, než abychom zde měli cizojazyčné, či částečně nepřeložené články. Ke všem mají totiž přístup i běžní čtenáři a určitě by to nedělalo dobrý dojem, proto se také nepřeložené články po určité době odstraňují. Petr Kopač 23. 10. 2008, 18:51 (UTC)


Je to dobry ? držel sem se vaší rady a vše sem upravil (pracuje se na přeložení a vylepšení) tak aby čtenářum bylo jasné že se stránka tvoří a tim pádem je v zosahlích dlohodobých upravach--renné 23. 10. 2008, 19:20 (UTC)Renné

Dobrý večer. Koukám jak zápasíte s vytvářením článků, musím říci, že je mi velmi sympatické Vaše odhodlání. Jdu Vám proto do začátku trochu poradit. Pokud chcete překládat delší text z anglické wikipedie, mohu Vám vřele založení si vlastní soukromé podstrány, kde si budete moci editovat, jak dlouho chcete, nikdo Vám tam nepoleze a „běžní čtenáři“ se tam s jistotou hraničící pravděpodobností jen tak nedostanou; podstránky uživatelů vypadají takto „wikipedista:Jméno wikipedisty/název podstránky“, ve Vašem případě tedy Wikipedista:Renné/podstránka. Pokud byste měl nějaké dotazy, klidně se můžete na mne obrátit na mé diskusní stránce. Přeji Vám příjemnou zábavu a nenechte se různými šablonami přistávajícími na diskusi otrávit. Hezký večer أنا الحق مساهمات النقاش ‎ 23. 10. 2008, 20:03 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Awards. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ladin 23. 10. 2008, 19:47 (UTC)

Co je to slovo AWARDS - v češtině nic takového neexistuje - takže článek byl přejmenován na umělecké ceny ** Piště, prosím česky ** Děkuji za pochopení --MiroslavJosef 23. 10. 2008, 19:51 (UTC)
Ja zas Děkují za tip (umělecké ceny) jako grammy awards (Hlávní umělecké ceny)

Natalia Oreiro 2001 - fans edition[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Natalia Oreiro 2001 - fans edition. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. -- Mercy (|) 27. 10. 2008, 17:43 (UTC)

Pokud se nenaučíte psát česky, tak očekávejte, že vám tu vaše články dlouho nezůstanou. Děkuji za pochopení. -- Mercy (|) 28. 10. 2008, 08:23 (UTC)

Se ptám !!
Jakto že v anglické wikipedií stahnly z nejlepší umělcu Rickyho Martina Konkretně se jedna o tuto čast anglické wikipedií
List of best selling music artists --renné 28. 10. 2008, 19:53 (UTC)Renné Prosim čekám na odpověd A hávně mne prosim neblokujte

Dobrý večer. Koukám informace z toho anglického článku jsou velmi dobře ozdrojovány. Wikipedie není žádný žebříček sám o sobě, proto nehodnotí různé umělce, ale je založena na základě zdrojů a ty evidentně říkají, že Ricky Martin už není třeba tak oblíbený jako v minulosti. Až vydá nějaké úspěšné album a začne se objevovat na předních žebříčcích tipu Billboard atd, wikipedie to jistě neopomine.
Jinak si dovolím malou poznámku, žádat pomoc nebo informace na vlastní diskusní stránce je poněkud nepraktické. Pokud by si někdo nešiml v posledních změnách, asi byste se odpovědi jen tak nedočkal, protože diskuse uživatelů slouží většinou, pokud ostatní chtějí něco po Vás, naopak, pokud chcete něco Vy, je dobré se zase obrátit na některé z obecných diskusních stránek, či pokud něco potřebujte od konkrétního uživatele, obrátit se na jeho osobní diskusi. Přeji hezký večer أنا الحق مساهمات النقاش ‎ 28. 10. 2008, 20:09 (UTC)


Dobry večer chci jen uvědomit vas že budu pokráčovát na diskusním članku o Rickym Martinovy --renné 28. 10. 2008, 20:29 (UTC)Renné

Ok. Ještě jedna věc, které jsem si nevšiml, a to Vaše zvolání o blokování: nikdo Vás blokovat nebude, pokud k tomu nedáte důvod. V zásadě se blokuje za dvě věci: vandalismus a osobní útoky. Osobní útoky o to víc, že jednak smyslem wikipedie je spolupráce, a ne se tu s někým hádat a zadruhé tady na wikipedii je všechno vidět, nelze s někým něco říci jen „mezi čtyřma očima“, všechno je vidět na posledních změnách a poté je všechno zapsáno v historii stránky (vizte třeba historii Vaší diskuse, proto se do nějaké hádky tady vždycky zaplete větší množství lidí a z toho nikdy nevznikne nic dobrého. Nějaké blokování za nedodržování náhledu, na to se vykašlete, na wikipedii každý den chodí plno vandalů a službu konající správce to už dávno naučilo být pořád ve střehu, a jakmile není něco v cajku, hned to musí řešit; tak si to neberte osobně. Wikipedie je hodně složitá věc, však poznáte, vytrváte-li s námi delší chvíli;). Přeji hezký večer أنا الحق مساهمات النقاش ‎ 28. 10. 2008, 20:55 (UTC)

Prosím, nepodepisuj se do textu článků, viz Ricky Martin. JAn 28. 10. 2008, 21:00 (UTC)
Takže stačí jen pracuje se --renné 28. 10. 2008, 21:26 (UTC)Renné

Diskusní stránky[editovat zdroj]

Je zbytečné zakládat diskusní stránky, pokud nemají žádný obsah. Diskuse slouží k vylepšování článku, ale není třeba si je chystat dopředu, prostě až budou potřebba, tak se založí. JAn 29. 10. 2008, 06:49 (UTC)

Natalia Oreiro (album)[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Natalia Oreiro (album), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

-- Mercy (|) 29. 10. 2008, 21:13 (UTC)

P.S.: A pokud se to bude opakovat, tak Vás bez milosti zablokuju.

Dobry veřer není to porušení práv protože ty informace spřadam asi 8 let a její žívotopis a co tyká cd vym spamětí jako fanošek vym o ní vše Tak se omlovam ale je čístě je mé ! hlávy (rozumu) mam všecny cd časopisy a iformace v hlávě --renné 29. 10. 2008, 21:19 (UTC)Renné
a jěště Děkují že jte mě informoval vážím sí toho a že jse mě nezabloval A zdroj sem ja osobně jako fanoušek Žadam tedy o pokračování

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Un Argentino en Nueva York, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Horst 30. 10. 2008, 10:54 (UTC)

Za opakované porušování autorských práv jsem Vám zablokoval možnost editace na dva týdny. Pokud chcete dále přispívat, musíte uvádět zdroje svých příspěvků aby bylo zřejmé, že dále autorská práva neporušujete. Pokud dojde k dalšímu porušení autorských práv z Vaší strany, zablokuji Vám možnost editace natrvalo. --Tlusťa 30. 10. 2008, 13:40 (UTC)

Reencarnación[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Reencarnación. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav 13. 11. 2008, 19:19 (UTC)

    • Ja to teprvé začínam a včetně Reencarnación chcí y dálší od Thalií vytvořit skladby--renné 13. 11. 2008, 19:22 (UTC)Renné

Ještě jeden podobně založený článek a zablokuji Vás, tentokrát na delší dobu. -- Mercy (|) 13. 11. 2008, 19:43 (UTC)

Texty písní jsou chráněny autorským právem a do Wikipedie nepatří !! --MiroslavJosef 16. 11. 2008, 16:11 (UTC)

Prosím o radu[editovat zdroj]

Jaké logo mam použit při načítaní souboru(obrazku) tak aby když se naněj kliklne pro zobrazení aby se nezobrazil protože co mam je oficalní stranky a tam je volně ke stážení no prostě prosím o takovou šablonu aby se tyto covery neboli obaly nezobrazovaly veřejnosti tak se alpon nejedná o porušení prav když se to v plné velikosti ten obrazek nezobrazí.--renné 15. 11. 2008, 16:25 (UTC)Renné
Čekám na odpověd Ja chci opravdu pomoci wikipedíí

Vuelve (Ricky Martin Album)[editovat zdroj]

Proč v tom děláš takovej bordel? Jednou Vuelve a pak duplicita Vuelve (Ricky Martin Album)??? Proč??? --Elm 16. 11. 2008, 16:05 (UTC)

    • Ja jsem myslel že je to chyba protože tento članek nebyl zařazen do databaze wikipedíí Tak se Omlovam!--renné 16. 11. 2008, 16:07 (UTC)Renné

Jaká databáze? --Elm 16. 11. 2008, 16:08 (UTC)

    • No když članek je v pořadku tak je dostupny z anglické wikipedií v českém jazyce, tim už asi je potvrzen databazy wikipedií

Ale prd, to svědčí jenom o propojení interwiki... --Elm 16. 11. 2008, 16:25 (UTC)

    • Takže mužu pokračovat vtoření članku Ricky Martin album 1999--renné 16. 11. 2008, 16:28 (UTC)Renné
Prosím??? Vůbec Tě nechápu.... --Elm 17. 11. 2008, 08:43 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Díky za Vaše příspěvky, chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, tak třeba Vaše editace bude patřit mezi ty, které budou moci vynechat, a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. Elm 16. 11. 2008, 16:08 (UTC)

Prestante do wikipedie davat texty jejichz nejste autorem, to plati i pro texty pisni atp. Jelikoz problemy s autorskymi pravy mate opakovane, pri dalsim zkopirovanem textu budete blokovan. Prosim pochopte, ze autorske pravo je pro tento projekt dost zasadni a ze jakekoli jeho porusovani tento projekt diskredituje. Dekuji --Vrba 16. 11. 2008, 16:34 (UTC)

    • Už se to nebude opakovat--renné 16. 11. 2008, 16:39 (UTC)Renné

Prima, kazdy nejak zaciname :D verim ze slo o pouhe nedorozumeni, protoze Vase prispevky jsou uzitecne a rozsiruji wikipedii. Diky moc --Vrba 16. 11. 2008, 17:47 (UTC)

Mezijazykové odkazy a kategorie[editovat zdroj]

Aby byly v článku odkazy na jiné jazyky, musíte je tam přidat ručně. Odkazy z jiných wikipédií na ten český budou do příslušných článků dodány automaticky po určité době. Určitě se nejedná o "zařazení do databaze wikipedíí". Vizte Nápověda:Mezijazykové odkazy.

Automaticky se také objeví dané články v určité kategorii pokud do článku na konec přidáte [[Kategorie:Nějaká existující kategorie]], není tedy třeba články ručně vyplňovat jako v Kategorie:Písně Ricky Martin. Vizte Nápověda:Kategorie

Přeji pěkný den. --Puppenbenutzer 16. 11. 2008, 23:26 (UTC)

Seznam umělců EMI Latin[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Seznam umělců EMI Latin. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 17. 11. 2008, 08:48 (UTC)

subpahyl[editovat zdroj]

Mam pocit, ze jsme se nejak vcera dohadovali, tak to neni nejak provokace, proste to chce pripsat alespon jednu dve veticky, aby to byl pahyl. I bych to udelal, ale prave jsem se dozvedel ze neco takoveho existuje. --Vrba 17. 11. 2008, 11:21 (UTC)


Děkuji Vám za první informace v článku EMI Latin. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Vrba 17. 11. 2008, 11:21 (UTC)

  • Chci zeptat da se vytvořit infobox i na hudební vydavatelství Dobry den --renné 17. 11. 2008, 12:33 (UTC)Renné
    Čekám na odpověd Předem moc Děkují za odpověd

První vyznamenání[editovat zdroj]

„Nováček“

Dobrý den, dovolte mi zpestřit Vaši stránku za 348 editací za měsíc zde strávený prvním uživatelským vyznamenáním za věrnost. Nyní jste oficiálně „Nováčkem“! Blahopřeji a přeji ještě mnoho dalších editací . Kolega --Zákupák 17. 11. 2008, 18:29 (UTC)

Čeština[editovat zdroj]

Prosím, píšete českou encyklopedii, piště tedy česky. Čeština používá mj. přivlastňovací tvar, takže správně je album Rickyho Martena', nikoliv Ricky Martin album. A navíc, ve většíně případů není ten rozlišoavč buď potřeba vůbec, nebo stačí pouhé album.

Jo, a pokud máte nějaké dotazy na ostatní, nepište je na svou diskusní stránku, ale např na WP:Potřebuji pomoc, nebo je směřujte na konkrétní lidi. Naní problém vytvořit jakýkoliv infobox, ale nejdřív zkuste zapátrat mezi všemi stránkami, zda již neexistuje. JAn 17. 11. 2008, 22:50 (UTC)

  • Děkují moc radu ikdyž moc v češtině nejsem jedníčka tak proto jsou takové hrubé chyby vme tvobě, ale vdžy davam pahyl o pomoc dalších --renné 18. 11. 2008, 13:47 (UTC)Renné

Už toho tady máme všichni dost. Neustále musíme po vás opravovat články psané něčím, co se ani nedá nazvat češtinou a škody, které napácháte jsou čím dál větší. A jestli si myslíte, že sem budete kopírovat text odjinud s podvodným shrnutím editace, že se jedná o překlad z anglické Wikipedie, tak jste na velkém omylu. Uděluji Vám dvoutýdenní blok a pokud budete v podobné činnosti pokračovat i nadále, přikročím k ráznějším opatřením. Děkuji za pochopení. S pozdravem -- Mercy (|) 24. 11. 2008, 21:19 (UTC)

Natalia Oreiro (album)[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Natalia Oreiro (album), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Tlusťa 17. 12. 2008, 21:36 (UTC)

Postupujte prosím podle pokynů v šabloně, jinak zde nelze mít převzatý text. Díky. --Tlusťa 17. 12. 2008, 21:36 (UTC)


  • To není porušení prav autor souhlasil že na wikipedií mohu vložit tyto informace stim že napíšu odkud tyto informace pochazejí / uvědomil sem autora at my stym pomuže tyto informace obnovit. (Renata Kašpárková) --renné 18. 12. 2008, 11:08 (UTC)Renné

Jde o povolení do OTRS tak jak je uvedeno v šabloně. Jinak to (i vzhledem k počtu copyvií, které jste sem vložil) nejde. --Tlusťa 18. 12. 2008, 11:11 (UTC)

Thalía (2002 album)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Thalía (2002). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. -- Mercy (|) 7. 1. 2009, 19:37 (UTC)

  • Pravě na tomto članku ještě pracují--renné 7. 1. 2009, 19:39 (UTC)Renné

Dobrý den, smazal jsem Vámi založený redirect La Mari, který odkazoval nikam. Pokud jste se chystal založit článek, na který redirect odkazoval, založte nejdříve ten článek, až pak redirect, aby tak nedocházelo k nedorozuměním. Děkuji za pochopení, přeji hezký den, --Podzemnik 3. 3. 2009, 15:25 (UTC)


    • Ja se jen pokulis skopírovat anglický članek Ricky Martin 17 do českého članku Ricky Martin 17 jen my nejšlo přeložít par slov vgoogle.
    • Jo a chci vytvořít na uživatelské stránce info seznam tak jako je to v anglické wikipedií uděl sve uživatelské stránce abych nebyl blokovan sekci 1. Experiment . pokud je možné.
    • --renné 3. 3. 2009, 15:35 (UTC)Renné

Mazání stránek[editovat zdroj]

Pokud chcete smazat stránku, kterou jste sám založil, vložte na ni šablonu {{Smazat}} se zdůvodněním. --Jvs 9. 3. 2009, 12:10 (UTC)

Čeština II[editovat zdroj]

Dobrý večer, už vám to kolegové vytýkali, ale znovu. Nejsem expert na gramatiku, ale Vaše čeština je skutečně hrozná. Nechcete se věnovat raději zlepšování wikipedie ve svém rodném jazyce? Myslíte si, že Vaše příspěvky jsou české wikipedii ku prospěchu, případně myslí si to ještě někdo kromě Vás? --Ladin 18. 3. 2009, 22:06 (UTC)

    • Mojím nastrojem jak přeložít věty z anglické wikipedie je google překladač ale překlada nesrozumytelně. --renné 18. 3. 2009, 22:14 (UTC)Renné
      • Neodpověděl jste mi ani na jednu otázku, to Vám to google nepřeložil? Můžete klidně anglicky. --Ladin 18. 3. 2009, 22:18 (UTC)

Obrázek alb[editovat zdroj]

Tím, že nahráváte přebal CD, porušujete autorská práva jeho autorů. Nedělejte to prosím. --Tlusťa 13. 5. 2009, 10:49 (UTC)

  • Koukněte se na odkazy přebal CD - ktery byse hodil do anglické wikipedié v článku A Medio Vivir:

Medio Vivir --renné 13. 5. 2009, 10:59 (UTC)Renné

České autorské právo je jinačí než anglosaské, je podstatně přísnější - česká verze Wikipedie se řídí českým autorským zákonem a ten toto nedovoluje ** --MiroslavJosef 13. 5. 2009, 11:08 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, tak třeba Vaše editace bude patřit mezi ty, které budou moci vynechat, a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. Podzemnik 25. 6. 2009, 21:40 (UTC)

Možné porušení autorských práv[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

©

Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout obrázky či jiné dílo chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosím, na Soubor:Píseň She Wolf.gif a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Připomínáme, že je nutno v popisu obrázku či jiného souboru jasně uvést jeho zdroj a licenci. Důvody, proč je žádnoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce WikiProjektu Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obratťe se na diskusi WikiProjektu Licence souborů.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:Průvodce, Wikipedie:Váš první článek a Nápověda:Obrázky.

Díky za pochopení. Věříme, že potřebné údaje doplníte a přidáte do Wikipedie ještě další potřebné obrázky a soubory, u kterých již tyto údaje ihned uvedete.

--Tlusťa 30. 6. 2009, 08:36 (UTC)

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, tak třeba Vaše editace bude patřit mezi ty, které budou moci vynechat, a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Ladin 2. 7. 2009, 14:04 (UTC)

Smazání úprav[editovat zdroj]

Zdravím, Vaše úpravy v článku o MJ jsem smazal, tohle nebyl encyklopedický text. Taky jsem smazal Vámi založenou kategorii legendy popu, jelikož zařazení jednotlivých zpěváků do ní je čistě subjektivní záležitostí. Poslední, co jsem smazal, byl článek Král popu Michael Jackson, který nebyl encyklopedickým heselm a zároveň duplikoval článek MJ. Ještě prosím o vyplňování shrnutí. Děkuji za pochopení, --Podzemnik 7. 7. 2009, 21:49 (UTC)

Bohužel, nebývá zvykem takto pojmenovávat stránky, stránky o lidech se prostě jmenují tak, jak se jmenují ti lidé. --Podzemnik 7. 7. 2009, 22:04 (UTC)
  • Mislým si že timto pojmenovaním vdala poctu y samostná česká wikipedia protože ten anglický dominuje temi všemy informaci to .--renné 7. 7. 2009, 22:10 (UTC)Renné

Šablona:Singly[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. Podzemnik 19. 7. 2009, 17:57 (UTC)


Připravované 7. studiové album[editovat zdroj]

Váš článek jsem smazal jelikož tohle s encyklopedickým článkem nemělo moc společného. Wikipedie není křišťálová koule. Děkuji za pochopení. --Jowe 10. 8. 2009, 13:46 (UTC)

Wikivyznamenání za věrnost[editovat zdroj]

Učeň

Všiml jsem si, že Vám chybí vyznamenání za více než 1000 provedených editací, tak si ho dovoluji připnout :-) --Sumivec 11. 8. 2009, 18:34 (UTC)

Náhled a shrnutí[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení.

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Harold 14. 8. 2009, 14:35 (UTC)

Monika Bagárová[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Monika Bagárová. Bohužel předmět článku zatím nesplňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámeni, rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Podzemnik 11. 10. 2009, 21:00 (UTC)

Za další text okopírovaný z cizích stránek jsem Vám zablokoval možnost editace na jeden měsíc. Pokud budete v podobné činnosti pokračovat, zablokuji Vás na neurčito. --Tlusťa 11. 10. 2009, 21:07 (UTC)

The Sun Comes Out[editovat zdroj]

Pracuj prosím s článkem The Sun Comes Out. Děkuji. --Harold 17. 10. 2010, 11:41 (UTC)

Dobry den doufam že mě nebude blokovat ted snažím tomu předchazet --renné 17. 10. 2010, 11:54 (UTC)Renné

Trolejbusová doprava v Ostravě[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Trolejbusová doprava v Ostravě, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold (diskuse) 25. 6. 2012, 19:26 (UTC)

Láska a trest[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Láska a trest. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 3. 2. 2013, 18:23 (UTC)

Dobry de

Ated prosím jaky váš nazor potom co sem to rozšířil, no doufan že sem neporušíl nake práva protože sem čast přibehu skopiroval ze stranky Česko-Slovenské filmové databázi. Renné--renné (diskuse) 4. 2. 2013, 18:21 (UTC)

Aşk ve Ceza[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Aşk ve Ceza, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.csfd.cz/film/317677-ask-ve-ceza/prehled/

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold (diskuse) 5. 6. 2016, 18:08 (CEST)Odpovědět