Diskuse s wikipedistou:Petram

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Chmee2 13:40, 1. 8. 2007 (UTC)

Děkuji za přivítání, budu se snažit přispívat i nadále. Snad to bude alespoň trochu přínosné.
--Petram 13:52, 1. 8. 2007 (UTC)

Mestska vez Trbic[editovat zdroj]

Ahoj, jiste nemusi byt rozhlednou, klidne edituj, tusim, ze to ovsem stihl uz nkdo misto tebe. :) koukam, ze studujes dobrej a zajimavej obor, takz jsem se s nim minulej rok trapil, tedy ne s geoinformatikou, ale obycejnou geo, na MU. :) Hodne stesti, v geografii, zivote i na wiki. ;)--frettie.net 19:44, 10. 8. 2007 (UTC)

Tak tak, někdo už to za mě opravil. O rozhledny se v poslední době celke dost zajímám, hlavně o ty na Moravě a ve Slezsku. Dělala jsem na to téma semestrální mapu a s trochou štěstí bude nominována do soutěže Mapa roku. Obor Geografie-geoinformatika mě zatím dost baví, já jsem tedy spíš na tu geografickou část, zatím co ty - podle tvého profilu - se zajímáš asi především o programování a tak... Díky za přání, i Tobě hodně zdaru, nejen co se wikifikace týče :)
--Petram 20:01, 10. 8. 2007 (UTC)

Nolicence autor.[editovat zdroj]

Toto prostě nejde dále šířit, prakticky sporně to jde jen u trvale vystavených cedulí, ale tím, že vyfotíte něco co autorský zákon chrání netvoříte dílo které můžete libovolně šířit dál, logickým důsledkem by bylo nafocení knihy. Díky --Vrbova 10:34, 17. 6. 2008 (UTC)

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Vrbova 10:34, 17. 6. 2008 (UTC)

Odpověď viz tato diskuse --Petram 14:00, 17. 6. 2008 (UTC)

Rozhledna Zlatý Chlum[editovat zdroj]

Zdravím Vás - vidím, že Vaše téma zájmu jsou mj. rozhledny v ČR. Rovněž jste autorem Biskupská_kupa_(rozhledna) u Zlatých Hor. Z dané oblasti však postrádám krásnou dominantu Jesenicka - rozhlednu Zlatý Chlum. Máte v plánu psát článek o ní? Hondrej 18. 12. 2008, 15:32 (UTC)

Ano, Zlatý Chlum by jistě za článek stál, v současné době však nemám dostatek času na psaní (ach to studium). Článek jsem odložila také proto, že jsem tuto rozhlednu osobně nenavštívila a nemám tudíž její fotografii (ačkoli je možné, že nějaké budou na Commons). Možná v budoucnu o Zlatém Chlumu napíšu, pokud mě někdo nepředběhne, v nejbližších týdnech to ale zřejmě nebude :)
--Petram 20. 12. 2008, 23:03 (UTC)