Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Pecuska007

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Díval jsem se na Vaše články o koření. Nejsou pro začátek špatné, ale chtěl bych Vás poprosit o jejich lepší přizpůsobení stylu wikipedie. Zkuste si prosím prostudovat wikipedie:vzhled a styl, kde jsou některé rady a odkazy na další nápovědy. Pokud Vám něco nebude jasné, obraťte se na mene nebo ostatní wikipedisty. --Postrach 12:23, 20. 3. 2006 (UTC)

Dobrý den, koukám, že už vás kolega žádal o přizpůsobení se stylu Wikipedie. Udělejte to prosím. Není to tak těžké a ušetříte práci ostatním Wikipedistům. Děkuji --Bodlina 10:58, 21. 3. 2006 (UTC)

Ještě jednou Vás prosím: Podívejte se na návod, jak mají články na wikipedii vypadat po formální stránce. Jako autorovi článku Vám úpravy dají méně práce než těm, kteří je po Vás kontrolují, Dík. --Postrach 12:13, 21. 3. 2006 (UTC)

Můžete se také podívat na již opravený článek Bazalka pravá a ostatní dělat podle něj.--Zp 13:01, 21. 3. 2006 (UTC)

Zdravím. Založil(a) jste článek chilli papričky. Vzhledem k tomu, že již dříve vznikl článek kayenský pepř pojednávající o tomtéž, zvažte prosím jejich úpravu sloučení do jednoho článku. Můžete také vytvořit článek paprička chili, který bude pojednávat o rostlině, (kayenský pepř by mohl zůstat vyhrazen koření). Podívejte se například na články paprička jalapeño anebo paprička habanero. -df- 13:49, 21. 3. 2006 (UTC)

Články o koření[editovat zdroj]

Dobrý den, píšete zajímavé pahýlky, ale má to jeden háček, zakládáte je pod názvy, pod kterými by měly být jiné články, například pod šafránem by mělo být psáno obecně o rostlině. V tuto chvíli nemám rozmyšleno, jak to celé řešit, ale můžete počkat se zakládáním dalších článků a zkusit popřemýšlet a tady s námi probrat celou věc? Děkuji --Karakal 14:35, 21. 3. 2006 (UTC)