Diskuse s wikipedistou:Naiche Chief

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment na stránce Šablona:Http://nazory.euro.e15.cz/rozhovory/martin-vechet-tato-sezona-rozhodne-ktere-festivaly-preziji-905950 fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 1. 6. 2013, 15:14 (UTC)

Používejte shrnutí editace[editovat zdroj]

Vítejte na wikipedii. Prosím, používejte funkci Shrnutí editace a popište, jaké změny jste udělal. Nazgul02 (diskuse) 8. 6. 2013, 12:55 (UTC)

Neodstraňujte obsah[editovat zdroj]

Neodstraňujte prosím obsah z wikipedie bez řádného zdůvodnění, jako jste to udělal v článku Trutnov Open Air Music Festival. Nazgul02 (diskuse) 14. 6. 2013, 14:54 (UTC)

Ozdrojujte informace[editovat zdroj]

Veškeré informace ve wikipedii musí být doložené a ověřitelné. Vkládáte-li do článku nějaká fakta (např. počet návštěvníků na rockovém festivalu), je potřeba tato fakta doložit řádným odkazem na vhodný zdroj (např. oficiální údaj od pořadatelů), jinak budou smazána. Prosím, dodržujte to. Díky!

P.S. nemá smysl psát, že na fotografii bylo tolik a tolik viditelných lidí - to je nadbytečné slovo, všichni lidé jsou viditelní. Nazgul02 (diskuse) 19. 6. 2013, 15:31 (UTC)