Diskuse s wikipedistou:Kolsovak

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, jak vložit do Wikipedie obrázek se dozvíte na stránce Nápověda:Obrázky. Před uložením stránky laskavě používejte tlačítko Ukázat náhled. S pozdravem Gumruch 30. 1. 2011, 10:15 (UTC)

Obecní znaky a vlajky[editovat zdroj]

Pro správný popis souborů s vlajkami a znaky se podívejte na nějaký vzor v kategoriích na Commons (znaky obcí okresu Šumperk, vlajky obcí okresu Šumperk – i když řada nemá ideální popis). Jako zdroj souborů je výchozí Registr komunálních symbolů (obvykle mají soubory dostačující rozměr a kvalitu), např. Kolšov vizte zde. --Gumruch 30. 1. 2011, 10:26 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Kolšov, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Podzemnik 30. 1. 2011, 10:37 (UTC)

„Ukázat náhled“[editovat zdroj]

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí editace stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. --Gumruch 30. 1. 2011, 10:56 (UTC)

Autorská práva[editovat zdroj]

Ad porušení autorských práv: prosím pročtěte si instrukce uvedené výše. Je možno přejímat pouze informace (nejlépe s vhodnými referencemi), není možné přejímat souvislejší texty ani okopírovat strukturu s pozměněnými slovy. Tvořit můžete např. kompiláty z více zdrojů. Děkuji za pochopení. --Gumruch 30. 1. 2011, 10:56 (UTC)

Prosím neodstraňujte šablonu Copyvio z článku a nepokoušejte se opětovně vložit text, pokud autor nepotvrdí, že může být zveřejněný pod kompatibilní licencí. Jinak bude muset být text z historie zcela odstraněn. Stejně tak nevkládejte z webu fotky, ke kterým nemáte autorská práva; pokud jde o Vaše fotky, je vhodné je nahrát v původním rozlišení a bez vodoznaků. --Gumruch 30. 1. 2011, 11:32 (UTC)
Respektujte prosím upozornění ohledně autorských práv, jinak budeme muset přistoupit k vašemu zablokování. Díky. --Jowe 30. 1. 2011, 11:57 (UTC)