Diskuse s wikipedistou:Jan~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Novému kolegovi, který se přihlasil dnes, 10.10.2005 v poledne jako wikipedista Jan

Milý příteli, vítám Vás u nás ve wikipedii – prozatím jaski předběžně. Vaším přihlášením jste nás upozornil, že v minulosti se nám asi stal jeden omyl. Již tu jednou existoval Wikipedista stejného jména, a po jeho přejmenování jsme pravděpodobně zapomněli trochu poklidit. To znamená: Každý nový wikipedista Jan, tedy jeho uživatelský účet, by se asi dostal do konfliktních situací s Janem dřívějším.

Mám tedy jednu prosbu: Mohl byste se znovu registrovat a sice pod poněkud jiným jménem? Velice rádi Vás pak ještě jednou uvítáme do svých řad - a v každém případě se jako i každý jiný můžete spolehnout na naši pomoc. Těším se, že Vás zde uvidím dejme tomu jako Jana 2. či tak :-). Prosím, napište mi, poté co jste se znovu registroval, na tuto stránku (nebo ještě lépe na mou diskusní stránku - viz ten malý čtvereček za mým podpisem -jkb- ), my tento text pak smažeme. Mnohokrát děkuji a omlouvám se. -jkb- 13:39, 10. 10. 2005 (UTC)

There is a consensus discussion on w:Wikipedia talk:WikiProject Aircraft#Infobox Aicraft consensus discussion on adopting a non-specifications summary infobox for aircraft articles. Your comments would be appreciated. Thanks! w:User:Emt147

Nova mesaĝo en eowiki-p[editovat zdroj]

Mi skribis al vi mesaĝon tie. -- Haruo

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:32 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:03 (CEST)