Diskuse s wikipedistou:Hinek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele Tchoř v tématu „Iroha

Vítejte[editovat zdroj]

Daniel Šebesta (diskuzepříspěvky) 13:47, 28. 1. 2007 (UTC)

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Díky za Vaše příspěvky, chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, tak třeba Vaše editace bude patřit mezi ty, které budou moci vynechat, a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. Daniel Šebesta (diskuzepříspěvky) 13:47, 28. 1. 2007 (UTC)

Problematický obrázek[editovat zdroj]

Dobrý den, ačkoli Wikipedie vítá obrazové příspěvky, bohužel nemůžeme přijmout materiály chráněné autorskými právy (jako jsou plakáty, obaly DVD, screenshoty, loga a obchodních známky a podobně) bez souhlasu majitelů práv. Vámi nahraný obrázek Soubor:Tokijske-metro-logo.jpg proto byl (či bude) z Wikipedie smazán. Máte-li svolení jeho autora k zveřejnění pod svobodnou licencí, nahrajte jej znovu, uveďte tuto skutečnost v popisu a soubor označte odpovídající licencí ze stránky Popisky licence souborů. Podrobnější informace o licencích naleznete na Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů, eventuálně se obraťte přímo na mě. S pozdravem --Tlusťa 19:13, 29. 1. 2007 (UTC)

Ahoj, můžete prosím u obrázků Soubor:Park-Jojogi.jpg a Soubor:Nadrazi-Haradzuku.jpg doplnit licecni? Protože jste jejich autorem, neměl by to být žádný problém. Díky. --Tlusťa 18:10, 1. 2. 2007 (UTC)

Pozadal jste me o doplneni licence u obrazku (viz diskuze u meho profilu), jsem vsak na Wikipedii novy a nevim, co mate presne namysli. Mohl byste mi, prosim, upresnit, co presne je treba udelat a jak na to? Dekuji predem. --Hinek 19:26, 1. 2. 2007 (UTC)

Je to hrozně jednoduché :) U souboru klikněte na záložku editovat, popisy k souborům se dají editovat stejně články. Pak do popisu vložte nadpis ==Licence== a šablonu se zvolenou licecní. Pro vlastní fotografie se nejčastěji používá kombinovaná {{Self_GFDL_and_cc-by-sa-2.5}}, můžete však klidně použít {{PD-self}}, {{GFDL-self}}. Možností je víc, uvádím jen ty nejčastější, záleží čistě na Vás. Důležité je zvolit nějakou svobodnou licecni. Doufám, že sem vše osvětlil dostatečně, ale klidně se mě ptejte dál, rád odpovím.

Jo a ještě jedna maličkost – Vaši otázku sem přenesl opět sem, je zde totiž zvykem reagovat na místě položení dotazu. Diskuse se tak netříští a je stále zřejmé, jaký příspvěkem k čemu patří. Pokud tedy například začnete dotaz vy u mne, odpovím tam, obráceně odpověď na svojí otázku očekávám (a nejen já, ale všichni) na místě jejího položení.

Doufám, že se zde budeme potkávat často a přeji pěkný den. --Tlusťa 11:38, 2. 2. 2007 (UTC)

Prosba o překlad[editovat zdroj]

Milý kolego, obracím se na vás s prosbou, jestli byste mohl přeložit (aspoň část) textu k českému heslu Přerov nad Labem do jazyků, kterými vládnete. Děkuje Slimejs 12:13, 16. 2. 2007 (UTC)

Please see here. --Simonxag 22. 2. 2011, 20:33 (UTC)

Iroha[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš příspěvek ve článku Iroha nemůžeme přijmout, protože pravděpodobně porušuje autorská práva. Prosím doložte původ nebo autorská práva k Vašemu příspěvku (využijte pokynů na stránce Nápověda:Svolení autora). Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Děkujeme za pochopení. --Tchoř (diskuse) 8. 5. 2020, 11:42 (CEST)Odpovědět