Diskuse s wikipedistou:HajekJirka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Diskuze byla kvůli přehlednosti smazána 14.4.2013


--Jura (diskuse) 14. 4. 2013, 19:47 (UTC)

World Karate Federation[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku World Karate Federation. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article World Karate Federation. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding.

Potřeba přeložit názvy států. --Kacir 25. 5. 2013, 17:58 (UTC)

Dobrý den, je třeba používat český přepis, ne anglický, zároveň dodržovat délky ve výslovnosti, jejich zanedbávání si nedovolí ani anglicky mluvící (kromě výjimečných případů). Chtěl jsem to opravit, ale kvůli editačnímu konfliktu to nebylo možné, proto dodám opravy na Vaši diskusní stánku a Vy je potom přeneste sám do článku:

  • Heian šodan (平安初段) je první kata (型)) Šótokan karate. Je to nejlehčí kata. Heian šodan je nutné umět pro úspěšné složení zkoušek na bílý pás (8. kjú).
  • Zenkucu-dači
  • Renodži-dači
  • Kokucu-dači(?) (nebo Kókucu dači, to jsem ještě nevyhledal)
  • Oi-cuki
  • Teccui-uči
  • Šutó-uke
  • [ht tp://zr.karateodry.cz/techniky/heian-shodan.jpg Diagram katy heian šodan]
O.K. budu na to pro příště myslet a až budu mít chvíli, tak to opravím. --Jura (diskuse) 19. 6. 2013, 14:31 (UTC)
Heian godan: zde jsem opět musel dohledávat a korigovat: příště si pozorně zapište názvy, aby nebyly zkomoleny - úplně to mění význam. --Kusurija (diskuse) 4. 10. 2013, 19:33 (UTC)
Chtěl bych doplnit zdroje, ale nevím jak na to. Stačí dát referenci na tuto stránku kde jsou ty techniky popsány? Děkuji za odpověď. --Jura (diskuse) 10. 11. 2013, 09:12 (UTC)
Vámi odkazovaná stránka je s odpuštěním ostudná co se týče japonštiny. Její tvůrci patrně neviděli japonštinu ani z rychlíku a možná ani nemají tušení, co je to za jazyk. Takže bohužel, takovýto odkaz mi není vůbec nic platný (mají tam chyby průměrně v každém druhém "japonském" slově). V tom případě by možná pomohlo, kdybych mohl zjistit, odkud čerpali její tvůrci? Jinak plně chápu, že pro někoho může být pronikání do tajů japonštiny velmi obtížné a nepřitažlivé. Pro takové bych měl návrh: vytvořit si a používat názvosloví plně české, odpadly by tím potíže a nedorozumění... (aneb: nepoužívejte cizích termitů, pokud v nich nejste suterénní, je to velké rizoto). Hezký den přeji. --Kusurija (diskuse) 11. 11. 2013, 11:43 (UTC)

Přesouvání stránek[editovat zdroj]

Dobrý večer, než začnete nějaký článek přesouvat, přečtěte si prosím stránku Wikipedie:Slučování a přesun stránek. Děkuji. --Marek Koudelka (diskuse) 19. 6. 2013, 18:49 (UTC)