Diskuse s wikipedistou:Goos 32

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Ale vážně
mi tykejte.
Diskuze upravit
Pravidla:


AktuálníArchiv 01


Hledání talentů[editovat zdroj]

Nesdílím sice nadšení pro talentobraní na různých televizních kanálech, ale nemám nic proti vaší obdobné iniciativě na wikipedii. Jen pozor na existující pravidla a zásady volné encyklopedie. Vedle úletu s copyrightem Vás prosím o promyšlení "Talentovaného článku". "Můžete vložit pouze svůj valstní !" vyznívá poněkud divně i při odhlédnutí od překlepu - každý článek může kdokoli editovat, bez ohledu na zakladatele, a ke kvalitě článku tak může přispět lépe jak zakladatel, tak následný editor nebo i více editorů srovnatelnou měrou. Nikdo článek nevlastní. Hodně sil při cizelování pravidel a kritérií přeje --Petr Karel 27. 9. 2010, 12:43 (UTC)

Já to upravím Goos 32

Pro jistotu upozorňuji na diskusi u stránky Diskuse k Wikipedii:Wikipedie má talent. Děkuji. Okino 28. 9. 2010, 15:06 (UTC)

Pro jistotu upozorňuji, že tomuto „projektu“ reálně hrozí smazání, proto prosím reagujte včas na diskuzní straně, kterou odkazuje Okino výše. --Ragimiri 28. 9. 2010, 22:49 (UTC)

Šablonování[editovat zdroj]

Zdravím, již delší dobu se zabývám pořádáním a kategorizováním šablon. Proto by mě zajímalo, co zamýšlíte s šablonou {{popis}}. IMHO takovéto kontextová vysvětlivky nejsou ve wiki na místě, pokud je třeba nějaký pojem vysvětlit, slouží k tomu poznámky, nebo prostý modrý odkaz. Dále bych chtěl poprosit, jestli by jste si šablonu {{Goos 32/podpis}} nechtěl odstranit z hlavního prostoru šablon a přemístit jako svou uživatelskou podstránku. viz. např. Wikipedista:Ladin/sig. Děkuji. --Fafrin 2. 1. 2011, 12:16 (UTC)

Stručně to popíšu - definuje určitý termín. A co se týče přesunutí na uživatelskou podstránku tak k němu došlo 2. 1. 2011, 16:15
Hm, můžete mi předvést použití? Stále si myslím, že od toho je tu [[wikilink]].
Takže {{Goos 32/podpis}} je zastaralá a může se smazat?--Fafrin 2. 1. 2011, 20:13 (UTC)

Dobrý den, mohla bych se zeptat, jak udělám, aby se my jako podpis zobrazila šablona jako je váš podpis {{Wikipedista:Goos32/podpis}}, děkuji za odpověď ♥ K123456 2. 1. 2011, 16:43 (UTC)

Zadáte si na stránku tento kód:{{Wikipedista:K123456/podpis}} a zobrazíte si náhled. Potom klikněte na odkaz a napište na výslednou stránku nějaký obsah, a vznikne šablona {{Wikipedista:K123456/podpis}}.
Poznámka: Nevznikne jen odkaz ale šablona.
Poznámka 2: Všiměte si textu v pravém rohu dole.

Kroupy (potravina)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Kroupy (potravina). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456  14. 7. 2011, 10:02 (UTC)

Jistě Goos 32

Ahoj, nadpisy se na Wikipedii dělají standardně pomocí rovnítek (== Nadpis ==), nikoliv pomoci HTML-tagů. První úroveň nadpisu má dvě rovnítka, druhá tři a tak dále. Zdraví Fagnes 29. 1. 2012, 10:26 (UTC)

Omlouvám se, jsem zvyklý na HTML formátování. Goos 32
Nic se neděje, to bylo jen pro informaci. Zdejší systém je stejně tak složitý, že snad neexistuje nikdo, kdo by převážnou část toho ovládal. Zdraví Fagnes 29. 1. 2012, 17:42 (UTC)

Prcimysl IV.[editovat zdroj]

Díky za vaše příspěvky, ale jelikož se tady snažíme vytvářet encyklopedii, zkuste prosím přispívat věcně a nezaujatě. Většina uživatelů zde hledá vážné články a „vtipné“ texty by je nemusely pobavit. Nezapomínejte, že Wikipedii používá mnoho čtenářů, takže se pokoušíme chovat seriózně. Pokud máte chuť experimentovat v rámci psaní seriózních článků pro Wikipedii, můžete to zkusit na pískovišti, parodické a vůbec vtipné články můžete vkládat na Necyklopedii. --Harold (diskuse) 23. 3. 2014, 14:03 (UTC)