Diskuse s wikipedistou:Felipe

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Uživatel Felipe v listopadu 2009 zemřel. Stránka je proto trvale uzamčena.

Varování

Dobrý večer, píše ti tvůj oblíbený hovňous :) Není v našem zájmu se tady nějak extrémně blokovat. Hele ale tvoje poslední editace už fakt začíná být hraniční. Vím, že ti to tady píše už hodně lidí, že tě často blokují/blokujem, ale jsem optimista a zkusím to ještě jednou ti napsat. Vykašli se na podobné hrubé věci, které lze chápat jako nadávky. Nemá to cenu, ničemu to neprospěje a nám taky neprospěje, když ti dáme blok. Zkus prostě dělat věci klidně a bez úrážek. Pokud tohle nebudeš schopný dodržovat, bude mi to líto, ale budu ti nucen dát blok a zvolim dvojnásobek předchozího, takže 10 dní. Stojí ti to za to? Jsem optimista a doufám, že se jako chlapi dohodnem a prostě přestaneš tyhle provokace dělat. Jde nám snad o stejnou věc psát wiki. Díky a rozmysli si to, jestli chceš teda blok a nebo pokračovat v práci na projektu. Měj se --Chmee2 2. 9. 2008, 20:47 (UTC)

Chmee2. Ale my se bavíme o textu, kde jsem zmrdem nazýván já sám, což je prý vtipné... Tak proč jako správci nějak nezasáhnete na správném místě? --Felipe 2. 9. 2008, 20:55 (UTC)

však víš, že pokud máš stížnost, zkusim jí nezaujatě prošetřit, pokud máš tento názor, dej linky, kouknu se. A proto jsem tě neblokoval, ale snažím se to s tebou vyřešit lidsky tak, abychom se vrátili ke psaní wiki a nedělali si tady zbytečné spory ne? :) --Chmee2 2. 9. 2008, 20:56 (UTC)

Předchozí link byl možná hraniční, ale tento hranice hodně překročil. Byl jsi na nevhodnost takového vyjadřování několikrát upozorňován. Doufám, že až Ti blok vyprší, dvakrát si rozmyslíš, jestli tady někomu budeš nadávat. Sorry, tvé editace jsou možná přínosné, ale tvůj způsob komunikace v žádném případě nikoli. --Daniel Baránek 2. 9. 2008, 21:54 (UTC)

Předsevzetí

To Vám, Filipe, to předsevzetí dlouho nevydrželo. Víte, čím je dlážděna cesta do pekel? S takovou dostanete další ban co nevidět. --egg 3. 9. 2008, 16:29 (UTC)

no comment, eggu... --Felipe 3. 9. 2008, 16:31 (UTC)

20 dní

Ahoj, je mi to líto, ale po zjištění, že jsi porušil dohodnutá pravidla svého chování, jsem Ti udělil blok na 20 dní. -- Mercy (|) 4. 9. 2008, 18:44 (UTC)

ŽOK

Dobrý den, vzhledem k tomu, že jste byl pro své chování na delší dobu zablokován a následně byla ze stejného důvodu proti Vám podána žádost o komentář, považuji za vhodné Vám to oznámit. Protože máte zablokovánu možnost editace, čímž je narušena možnost se k věci vyjádřit, navrhuji Vám možnost, poskytnout své vyjádření prostřednictvím e-mailu přes rozhraní Wikipedie některému správci. Takový e-mail bude zcela veřejný a po určitou dobu k dispozici komukoli, kdo o věc projeví zájem a v případě, že v něm omezíte invektivy, bude vložen jako vaše stanovisko k žádosti o komentář. --Reaperman 4. 9. 2008, 20:28 (UTC)