Diskuse s wikipedistou:Fallen.cze

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele Romanvysansky v tématu „OPRAVA DATA! Pozvánka na editaton v Praze!

A díky za doplnění aktualit! :-) Přeji pěkný den! Mercy 19:08, 11. 11. 2007 (UTC)

Hoj, mám za to, že Ivana už do SKS přišel, co se týče Kamila a Tijaniho, tak mám dojem, že jim hostovačka končí k 30.6.2008 a i web slavie se k nim hlásí stále jako k hráčům Slavie, proto jsem je tam nechal. BrckoGOS

Interwiki[editovat zdroj]

Zdravím. Děkuji za všechny vytvořené články. Chci Vás však poprosit o přidávání „odkazů interwiki“, tedy mezijazykových odkazů na Wikipedie v ostatních jazycích. Mají syntaxi [[kód jazyka:Název článku v daném jazyce]], umístěny bývají ve spodní části zdrojového kódu článku, po uložení se zobrazí v navigačním panelu při levém okraji pod ostatními panely. Vizte příklad jak by měly vypadat.

  1. Je třeba vyhledat identické heslo v angličtině nebo jiném jazyce a tento kód okopírovat ze spodní části tamního článku. Právě tento krok vyžaduje člověka, není automatizovaný.
  2. Mezi takto získané odkazy připište [[en:název v onom jazyce]], protože v cizojazyčné verzi pochopitelně není odkaz na původní článek. Umístěte ho na správné místo v abecedním pořadí podle kódů jazyků.
  3. Srovnané odkazy uložte do českého článku.
  4. Odkaz na český článek v této formě dopište na správné místo do článku anglického.

O rozšíření do dalších jazykových verzí se už obvykle postarají roboti. Vaše články budou o krok blíže dokonalosti. Díky. --NIGKDO 21:05, 6. 6. 2008 (UTC)

No vidíte, já přidávám už rok a celou dobu jsem si myslel, že to dělají boti. Díky za upozornění, budu to dělat. Fallen.Cze 21:10, 6. 6. 2008 (UTC)

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Vrbova 10:23, 30. 6. 2008 (UTC)

Tento problém jsem chtěl konsultovat s Tlusťou ale když jste odpověděl dříve vy... Povolení jsem si vyjednal a mám ho v e-amilové schránce, jenže teď nevím co s ním a jestli má vše co Wiki potřebuje... Poraďte prosím --Fallen.Cze 13:02, 30. 6. 2008 (UTC)
Jinak zdroj jsem napsal, obrázek mám popslaný přímo od kubu... --Fallen.Cze 13:04, 30. 6. 2008 (UTC)

Fotky fotbalistů[editovat zdroj]

Ahoj, dořešil jsem přes OTRS povolení ohledně fotografií fotbalistů ze Slávistických novin a na Commons byly obnoveny. Jsou teď zpět i v článcích. --Tlusťa 22. 7. 2008, 09:18 (UTC)

Britský a britský[editovat zdroj]

Zdravím, přídavná jména utvořená od vlastních jmen píšeme s počátečním malým písmenem (britský hudebník), pokud se nejedná o přídavná jména přivlastňovací (Britův) nebo netvoří nové vlastní jméno (např. výroční cena Český lev, film Americký pacient). --Milda 16. 9. 2008, 06:46 (UTC)

Vím, pardon, překlep. Srandu si ze mne dělat nemusíš Fallen.Cze 16. 9. 2008, 11:49 (UTC)

SK Slavia Praha[editovat zdroj]

Zdar, vidím že se dobře staráš o aktulizace v článku SK Slavia Praha. Zvaž ale zda by nebylo lepší článek rozdělit podle sezón. V této podobě je článek velmi nepřehledný a zmatený. --Jowe 2. 10. 2008, 22:17 (UTC)

Ano to jsem zvážil, ale data překopíruji tak jako minulý rok do zvláštního odkazu až na konci sezony, některá data by se musela aktualizovat na dvou stranách a to by zbytečně ztěžovalo práci. Myslím, že po několika úpravách, která jsem nedávno udělal již tak nepřehledný není a je lepší mít to na jednom místě. Díky za podnět --Fallen.Cze 4. 10. 2008, 10:48 (UTC)

Žádost[editovat zdroj]

Nemaž prosím příspěvky v diskusích a chovej se i v jiných věcech podle zdejších zvyklostí. --Jowe 5. 10. 2008, 11:42 (UTC)

Smazal jsem jen svůj příspěvěk. --Fallen.Cze 5. 10. 2008, 17:24 (UTC)
Když už něco napíšeš stůj si za tím.. a když už změníš názor vysvětli to v diskusi a nemaž.. už na tvůj příspěvek mohou být jinde jiné reakce a z toho důvodu není vhodné mazat diskusní příspěvky. --Jowe 5. 10. 2008, 20:01 (UTC)

Vyznamenání[editovat zdroj]

„Učeň“

Jste tu pane kolego už 2,5 roku a rozhodně ani počtem svých editací už nejste nováčkem. Dovolte mi připsat vám po zásluze o stupínek vyšší uživatelské vyznamenání „Učeň“. Přeji pohodu v dalších editacích na naší wiki. Kolega --Zákupák 26. 10. 2008, 15:10 (UTC)

Děkuji, velmi si toho vážím --Fallen.Cze 27. 10. 2008, 00:02 (UTC)


Pohár Intertoto 2008[editovat zdroj]

Zdravím, přes evidenci šablon aktuálních akcí jsem se dostal na heslo, na němž jste loni hodně pracoval. Dokončete jej prosím (pokud lze) a sundejte tu šablonu. Díky --Zákupák 3. 3. 2009, 19:11 (UTC)

Hotovo. To jsem zapomněl napsat --Fallen.Cze 17. 3. 2009, 15:02 (UTC)

Mato Ivanović[editovat zdroj]

Rád bych tě kolego upozornil že Mato Ivanović neplňuje kritéria významnosti. Neodehrál jejiný zápas v profesionální lize a dokonce ani to že bude členem Slavie není jisté. Myslím že na zakládání článků o takových fotbalistech je zatím čas. Píšeme encyklopedii nikoliv zpravodajství. --Jowe 13. 7. 2009, 14:49 (UTC)

+

Děkuji Vám za informace v článku Pavel Čmovš. Bohužel předmět článku zatím nesplňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámeni, rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit.

+

Děkuji Vám za informace v článku Mahir Karić (1992). Bohužel předmět článku zatím nesplňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámeni, rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Jowe 13. 7. 2009, 15:03 (UTC)

K tomuto problému jsem se vyjádřil v diskuzi ke článkům. Dle mého názoru je tato zpráva ve dvou ze tří případů neopodstatněná. --Fallen.Cze 15. 7. 2009, 08:56 (UTC)

Jenže pochop že třeba Mato Ivanović může dopadnout stejně jako Armend Nedzipi , ve Slavii se neprosadí vrátí se zpátky a už po něm "pes neštěkne" a tady nám zůstane jen mini článek se zmínkou že byl na testech ve Slavii který už nikdy nikdo nerozšíří. Což by bohatě stačilo napsat do článku o příslušné sezoně Slavie. Uvědom si prosím že tohle je encyklopdie a nikoliv fanouškovský web. --Jowe 15. 7. 2009, 09:48 (UTC)

Omlouvám se, že do toho vstupuji i tady, ale to, že není nikdo schopný aktualizovat kariéru Armenda Nedzipiho (mimochodem teď v létě byl na testech v FK Bohemians Praha) ještě neznamená, že ten člověk je nevýznamný. A už vůbec podle mě neobstojí argumentace, že by někdo jiný mohl dopadnout taky tak. To by tu nemohl být žádný mládežnický fotbalista. Čmovš i Ivanović zde podle mě jednoznačně mají místo, přestože nemají start v soutěži mužů. Myslím, že mládežnické reprezentace (a zvlášť ta česká v případě Čmovše) je dostatečně velký kalibr na vyvrácení nevýznamnosti.--Quelhar 15. 7. 2009, 09:55 (UTC)
Doporučuju k prostudování Wikipedie:Významnost (lidé). Především je tam věta: Sportovci, kteří hrají v plně profesionální lize nebo se účastní závodů srovnatelné úrovně v neligových sportech, jako je plavání, nebo patří ke špičce v převážně amatérských sportech. Články o mládežnických fotbalistech kteří neodehráli žádný zápas v profesionální lize (snad s vyjímkou úspěšných mládežnických reprezentantů) dle mě opravdu nemají na Wikipedii místo jelikož nedosahují encyklopedické významnosti. --Jowe 15. 7. 2009, 10:06 (UTC)
Čmovš je podle mnoha odborníků jeden z největších talentů české kopané. Ivanovič byl právě zažazen do A týmu Slavie. Nedzipiho doplním až budu mít víc času. --Fallen.Cze 15. 7. 2009, 10:12 (UTC)
V tomto odstavci se také píše: Články o členech předních týmů, kteří však s nimi nevystupují, mohou být také vhodné, ale jen pokud má klub takové postavení, že většina členů jeho týmu si bezpochyby článek zaslouží. Jsem toho názoru, že SK Slavia Praha takové postavení má.--Quelhar 15. 7. 2009, 10:13 (UTC)
Nevím co myslíš tím inkvizitorovat. Jsou zde jistá doporučení které se prostě mají dodržovat. Jedním z nich je doporučení Wikipedie:Významnost (lidé) Chtěl bych tě také upozornit že Ivanoviče jsem označil šablonou významnost dříve než byl zařazen do A mužstva a to že je někdo talent ještě nedokládá encyklopedickou významnost. Na doplnění a doložení významnosti Nedzipiho máš čas do 12.8 pak bude podle pravidel smazán. A zbytečně to nedělám už jen to že chceš doplnit Nedzipiho ikdyž už není Slávista svědčí o tom že mé kroky tak úplně zbytečné nejsou a jsou ku prospěchu věci. --Jowe 15. 7. 2009, 10:24 (UTC)
Tím myslim to, že místo toh abys nové články napsal, tak je raději mažeš a tím i znehodnocuješ práci ostatních. Moje specializace je Slavia, tudíž se starám o to co s ní souvisí. Nevím jak bych měl sledovat osudy všeho a všech pro které kdy byl článek vytvořen. Kdo jsi, že dáváš časová ultimáta k ničení cizí práce? --Fallen.Cze 15. 7. 2009, 11:42 (UTC)
Neznehodnocuju práci, ostatních zhodnocuju encyklopedii. Já sám nové články píšu ale i se hodně věnuju aktualizaci článků o sportovcích do čehož se ne každému chce. Psaním článků o encyklopedicky nevýznamných věcech se kvalita Wikipedie nezvýší. A vytvářením těch které pak už nikdo nektualizuje také ne. Klidně se o Slavii i o to co s ní souvisí starej nadále, jen nazakládej články nesplňující kritéria významnosti. Já žádné ultimáta nedávám, pouze jsem vložil např. na stránku Armend Nedzipi šablonu významnost která říká že: Pokud nebude z uvedených zdrojů jasné, že předmět tohoto článku podmínky významnosti splňuje, bude odstraněn. Smazán může být po 12. 8. 2009 --Jowe 15. 7. 2009, 11:53 (UTC)

Poděkování[editovat zdroj]

Díky, že si pokročil na SK Slavia Praha 2011/12, o kterou jsem se staral do konce roku. Poté mě to nějak přestalo bavit a je dobře, že to nezůstalo nedokončené, takže Díky. --Jenis (diskuse) 12. 5. 2012, 17:59 (UTC)

Jo, jo. Neni zač. Za mě to loni taky někdo dodělával :) Fallen.Cze (diskuse) 12. 5. 2012, 18:17 (UTC)
Tak to jsem byl asi já. :-D --Jenis (diskuse) 15. 5. 2012, 19:21 (UTC)

Tak jsem dokončil ten popis sezony, jen pro tvou informaci. Dík za spolupráci. :-D --Jenis (diskuse) 24. 5. 2012, 20:10 (UTC)

Dresy SK Slavia Praha[editovat zdroj]

Ahoj, koukal jsem, že si vytvořil dres slavie - někdy v minulosti... Umíš to? Dokázal bys předělat aktuální venkovní dres (ten jsem udělal já) do standartní velikosti...? Dík moc. --Jenis (diskuse) 13. 6. 2012, 20:35 (UTC)

Ahoj, já nevim, jak to myslíš. Mně ten dres přide ve správné velikosti. Asi bych to dokázal, ale tady je kdyžtak pattern. Fallen.Cze (diskuse) 16. 6. 2012, 09:54 (UTC)

SK Votice[editovat zdroj]

Zdravím, všiml jsem si, že jsi autor stránky o fotbalovém klubu (resp. Sportovním klubu Votice), chtěl jsem tě poprosit, jestli by bylo možné zrušit v názvu stránky název MARILA, který už od roku 2013 není součástí votického klubu. Díky. Vorac5so

Pavlenka a další[editovat zdroj]

SKS, doplnil jsem aktuální odkazy o příchodech hráčů. Až u Pavlenky jsem si všiml, že jsou v tabulce, byl jsi rychlejší než já, jen jsem doplnil odkazy na zdroje, většinou deník Sport. Považuješ za rozumné to nějak sjednotit? Díky moc, --Lukáš Král (diskuse) 7. 1. 2016, 13:30 (CET)Odpovědět

Jak myslíš sjednotit? Jen do toho :D --Fallen.Cze (diskuse) 7. 1. 2016, 13:37 (CET)Odpovědět
Já jsem to připojil jako textovou informaci pod tu tabulku, abych tam umístil ten externí odkaz. Až následně jsem tu informaci objevil v tabulce. S odkazem to má podle mne větší smysl, ne? --Lukáš Král (diskuse) 7. 1. 2016, 13:46 (CET)Odpovědět
Jasně, v té tabulce je políčko zdroj, tak tam to dej jako referenci. Pod tabulkou to být nemusí, dle mého názoru... --Fallen.Cze (diskuse) 7. 1. 2016, 14:26 (CET)Odpovědět

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[editovat zdroj]

WMF Surveys, 29. 3. 2018, 20:20 (CEST)Odpovědět

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[editovat zdroj]

WMF Surveys, 13. 4. 2018, 03:18 (CEST)Odpovědět

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[editovat zdroj]

WMF Surveys, 20. 4. 2018, 02:28 (CEST)Odpovědět

Pozvánka na editaton v Praze![editovat zdroj]

OPRAVA DATA! Pozvánka na editaton v Praze![editovat zdroj]