Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Bloodymarrie

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Eva Toulová fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Faigl.ladislav slovačiny 7. 11. 2012, 21:20 (UTC)

Eva Toulová[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Eva Toulová. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Faigl.ladislav (diskuse) 7. 11. 2012, 21:36 (UTC)

Dobrý den, nevkládejte prosím text výše vložené šablony do článku. Náleží do diskusní stránky wikipedisty, nikolivěk do článku. Díky za přidání dvou zdrojů, nicméně ani jeden nesplňuje požadavky WP:2NNVZ, tj. dvou nezávislých netriviálních věrohodných zdrojů. Článek bude rovněž třeba upravit a zformátovat dle standardů Wikipedie. V šablonách na začátku článku máte uvedeny užitečné odkazy, kde se dozvíte více. Kdybyste potřebovala s něčím poradit, neváhejte se na mne obrátit. --Faigl.ladislav slovačiny 7. 11. 2012, 21:52 (UTC)
Neodstraňuj, prosím, šablóny, ktoré evidentne do článku patria. Ďakujem za pochopenie. --Lalina (diskuse) 7. 11. 2012, 22:45 (UTC) P.S. Ak potrebuješ pomôcť, napíš mi do mojej diskusie.
Ešte raz - neodstraňuj, prosím, šablóny, ktoré evidentne do článku patria. --Lalina (diskuse) 8. 11. 2012, 19:46 (UTC)

Prosím používejte tlačítko „Ukázat náhled“[editovat zdroj]

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí editace stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. Faigl.ladislav slovačiny 7. 11. 2012, 21:36 (UTC)

Odstraňování šablon[editovat zdroj]

Dobrý den, opakovaně Vás žádáme, abyste z článku neodstraňoval/a technické šablony, které vyzývají k úpravě článku. Encyklopedická významnost nebyla stále doložena a článek též nezbytně potřebuje úpravy, aby odpovídal standardům Wikipedie. Znovu opakuji, že pokud byste potřebovala s něčím poradit, stačí napsat. Díky --Faigl.ladislav slovačiny 9. 11. 2012, 13:51 (UTC)

Alenka v údivu[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Alenka v údivu. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Faigl.ladislav (diskuse) 9. 11. 2012, 13:53 (UTC)

Externí odkazy a encyklopedická významnost[editovat zdroj]

Dobrý den, nevkládejte nám prosím šablony z této Vaší diskuse do diskusní stránky článků. Nepatří tam. Díky za dodané odkazy, některé jsem do článků dodal, neb jsou alespoň částečně použitelné. Jiné nikoliv, neboť nebyly použitelné (např. odkazy na prodejce apod). Díky za pochopení --Faigl.ladislav slovačiny 9. 11. 2012, 15:33 (UTC)

Dobrý den, ještě jednou Vás prosím, abyste nevkládala šablony určené pro diskusní stránky uživatele do diskusních stránek článku. Žádné nové odkazy, které by již v článku nebyly, dodány nebyly. --Faigl.ladislav slovačiny 11. 11. 2012, 10:11 (UTC)

Eva Toulová[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš článek Eva Toulová byl dnes smazán v rámci odloženého smazání, neboť ve stanovené lhůtě nebyl text ověřen a mimo to též nebyla doložena encyklopedická významnost. Vzhledem k tomu, že jste identický text dnes opětovně vložila, aniž byste se jakkoli vypořádala s oběma připomínkami, jsem text smazal. Pokud potřebujete k úpravě článku více času, není problém jej obnovit a prodloužit lhůtu k vyřešení obou problémů. Ideálním způsobem by též mohla být příprava článku v uživatelském jmenném prostoru (tzv. pískovišti, např. Wikipedista:Bloodymarrie/piskoviste) a po jeho dokončení teprve článek založit. Díky za pochopení --Faigl.ladislav slovačiny 26. 11. 2012, 23:53 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Eva Toulová. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Faigl.ladislav (diskuse) 15. 12. 2012, 18:34 (UTC)