Diskuse s wikipedistou:84.242.95.19

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Milý příteli 84.242.95.19, nehledě na to, že komunikace mezi jednotlivými autory ve wikipedii probíhá daleko lépe, jste-li přihlášen (i třeba anonymně) než vystupujete-li jen pod zcela anonymní IP adresou, rád bych uvedl následující:

  1. externí odkazy se ve wikipedii sice používají, ale ne v textu článků samotných, a už vůbec ne v našich kalendářních článcích, a zde se vůbec nevyjadřuji k obsahu stránky, na kterou je odkázáno
  2. Vy jste tento odkaz umístil čtyřikrát za sebou, i když jste si musel všimnout, že další uživatelé s tím nebyli srozumněni (přibližně se stejným zdůvodněním); v tom případě jste se měl začít podílet na diskusi, položit otázku, co se jak dělá atp. To se nestalo, a v takovém případě se vychází z pokusu o (opakovaný) vandalismus a adresa je blokována. Podívejte se prosím na příslušné články jako Wikipedie:Průvodce nebo Wikipedie:Nápověda.

S pozdravem -jkb- 13:57, 17. 5. 2005 (UTC)

Zjednudušeně řečeno, budete muset vytvořit článek Ručníkový den, ve kterém encyklopedickým způsobem vysvětlíte, co to znamená a pak na konci článku můžete uvést externí odkaz. --Li-sung 14:05, 17. 5. 2005 (UTC)



Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Luděk 17:20, 19. 11. 2005 (UTC)