Diskuse s wikipedistou:80.188.69.75

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. fext 26. 1. 2012, 09:23 (UTC)


Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Harold 26. 1. 2012, 10:50 (UTC)

Přestupek[editovat zdroj]

Kromě toho, že Vaše editace jsou jednoznačným vlastním výzkumem a budou proto odstraňovány a Vy s takovýmto přístupem budete zablokován, tak se mýlíte. Psal jste, že „... žádný člověk nesmí být trestán jinak než soudem (česká Ústava také jinou možnost nepřipouští).“ To ale není přesné, ústava (čl. 90 Ústavy a čl. 40 Listiny) hovoří pouze o trestných činech, nikoli také o přestupcích nebo o trestání obecně. Takže by bylo možná dobré se skutečnou právní úpravou nejdříve seznámit a poté teprve začít editovat wikipedii. fext 26. 1. 2012, 11:22 (UTC)

Znovu přestupek[editovat zdroj]

Přestaňte prosím přidávat do článku přestupek svůj vlastní výzkum. Pokud budete v této činnosti i přes upozornění pokračovat, budete bez varování zablokován. --NIGKDO 26. 1. 2012, 11:55 (UTC)

Prosím, přečtěte si v článku sekci Přestupkové řízení – Obrana proti sankci v přestupkovém řízení a přestaňte vkládat nesmysly. V opačném případě dojde k Vašemu zablokování. fext 26. 1. 2012, 13:39 (UTC)

Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Je zvyklostí, že své příspěvky v encyklopedických článcích zásadně nepodepisujeme. Příspěvky na diskusních stránkách ale vždy zakončujeme svým podpisem. Jak na to? Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na ikonku Podpis a datum v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. Podpis v diskusi je užitečný, aby bylo všem jasné, kdo co napsal a kdy. Děkuji za pochopení. --Tchoř (diskuse) 30. 9. 2012, 14:45 (UTC)

Diskusní stránky[editovat zdroj]

Dobrý den. Wikipedie není diskusní server, diskusní stránky slouží k debatám o zlepšování článku, o potřebných úpravách apod. Všeobecné diskuse tam nepatří, k tomu slouží jiné internetové stránky. Proto byl Váš příspěvek smazán. Díky za pochopení. --Harold (diskuse) 6. 11. 2012, 17:49 (UTC)

Diskusní stránky (2)[editovat zdroj]

Dobrý den, pokud budete pokračovat ve vkládání diskusních příspěvků, které nesouvisí s tvorbou Wikipedie a které obsahují vlastní výzkum, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.--Zdenekk2 (diskuse) 30. 7. 2014, 15:51 (UTC)