Diskuse ke kategorii:Wikipedie:Rozcestníky

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Dvorapa v tématu „Přesun

Sjednocení jmen rozcestníků[editovat zdroj]

Dobrý den, dovoluji si vás upozornit, že je nutné sjednotit jména rozcestníků. Takovýdle pokus jsem jednou udělal na šabloně {{Různé významy}}, ale na mé diskusní stránce se to považovalo za vandalismus. Upozornili mě na to wikipedisté Mercy a MiroslavJosef.
Pro wikipedisty Mercy a MiroslavJosef: To, na co jste mě upozornili na mé diskusní stránce, vandalismus nebyl. Jednalo se jen o malý pokus pro sjednocení jmen rozcestínků. Velký problém v šabloně {{Různé významy}} dělá právě šablona {{PAGENAME}}.
Železnice 4. 8. 2008, 13:43 (UTC)

Pokud se nemýlí, tak rozcestníky sjednocené názvy mají. Buď jsou na hlavním významu, nebo jsou rozlišeny pmocí (rozcestník). Těch několik málo výjimek (Mezholezy (okres Domažlice) se dá považovat opět za hlavní název. JAn 15. 8. 2008, 18:32 (UTC)

Přesun[editovat zdroj]

Myslím, že tato kategorie nepatří pod správu. Obsahuje mnoho encyklopedického obsahu. Kam ale s ní? --Dvorapa (diskuse) 15. 6. 2016, 21:04 (CEST)Odpovědět

Teoreticky sice méně přesné, ale podle mého lepší začlenění. Provedeno AnoAno --Dvorapa (diskuse) 15. 6. 2016, 21:09 (CEST)Odpovědět