Diskuse k portálu:Korea

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Korea-další hesla[editovat zdroj]

Předpokládám, že zde budou hesla o světoznámých automobilkách a určitě o kosmonautech pod kategorií Korejští kosmonauti. Autorovi portálu ji doporučuji nalést, vložit šablonu k portálu u vytvořených hesel a čas od času se podívat na tuto kategorii, zda tam něco nepřibylo. Možná si ji vložit do zdejšího seznamu sledovaných kategorií. --Zákupák 12. 12. 2008, 19:36 (UTC)

Správa portálu[editovat zdroj]

Dobrý den Rád bych se připojil ke správě tohoto portálu a občas provedl nějakou aktualizaci. --Jenda H. 4. 1. 2010, 13:47 (UTC)

Což je výtečné, nadějné. Až budete mít čas, zkuste okopírovat něco z jiných obdobných portálů, máme jich 160. Třeba Portál:Star Trek Rozhodně by vpředu na portálu měla být editovatelná okénka pro Nové články a pro Správa portálu a hesel. Do okénka Nové články budeme psát kdy byl vložen nějaký článek o Korei, tedy novinková hlídka. Jsem ochoten jen s ní pomoci. V té druhé se zapíšete vy a možná i já a pak třeba i další. Já umím psát, ne vytvářet editovatelná okénka, pracovat s tagy, barvami. Znáte-li některého správce portálu, ať Vám pomůže. Hodně zdaru--Zákupák 4. 1. 2010, 14:22 (UTC)

Neúdržba[editovat zdroj]

Aktuality z roku 2008. --Lenka64 12. 1. 2011, 13:15 (UTC)