Diskuse k Wikipedii:WikiProjekt Cyklistika a cyklotrasy

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Jérémy-Günther-Heinz Jähnick v tématu „Šablona:ProCyclingStats

Zdravím, rád se na projektu podílím. Založil jsem Portál:Cyklistika abych sjednotil vše kolem ní. Určitě by to šlo zahrnout pod portál a začlenit i cyklostezky,které rostou jako houby po dešti --Cool3d 31. 10. 2010, 09:18 (UTC)

Samozřejmě. :) Všechny nápady pouze vítám. --Ria 31. 10. 2010, 10:27 (UTC)

Ahoj, myslíte si, že vytvoření seznamu cyklostezek na wikipedii má smysl. Vždyť třeba server Mapy.cz obsahuje kompletní mapy všech cyklostezek v republice včetně výškových profilů a fotografijí zajímavých míst. Pokud by měl seznam existovat, tak by měl obsahovat nějaké nadstandartní informace které jinde nejsou. Ale já sám nevím co by to mělo být.--Cyklomann (diskuse) 26. 3. 2012, 15:39 (UTC)

Samostatný projekt věnovaný cestování[editovat zdroj]

Už jsem to psal Pod lípu, ale tady je to svým způsobem adresnější: Upozorňuji, že nadace Wikimedia schválila vznik zvláštního projektu věnovaného cestování, který vznikne jako sesterský projekt stávajících (Wikipedie, Wikislovník, Wikizprávy, …). V některých jazycích se nebude začínat na zelené louce, protože se pod křídla nadace chtějí uchýlit a do nového projektu nechat sloučit existující projekty Wikitravel a Wikivoyage. Na metě jsou detaily v angličtině, v současnosti probíhá hlasování o jméně (do 16.10.) a jsou navrhována loga. --Tchoř (diskuse) 11. 10. 2012, 04:30 (UTC)

Šablona:ProCyclingStats[editovat zdroj]

Hi everybody. I adapt from fr:Modèle:ProCyclingStats a new template, to centralise this data from Wikidata. See example on Tom Boonen. The property to use is P1663. In a few month, this template will be adapted for teams seasons and for races. Jérémy-Günther-Heinz Jähnick (diskuse) 14. 9. 2015, 17:56 (CEST)Odpovědět