Diskuse:Zábřeh

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele Harold v tématu „Odkaz na multimediální obsah na Commons

Myslím, že 2. 12. Vrba smazal víc než měl a že by se to mělo obnovit. Zanatic ʡ 11:53, 1. 1. 2007 (UTC)

Byl jsem zvědav, co to udělá, když obnovím něco, co bylo posléze znovu založeno. Ale po obnovení jsem nic v historii nenašel. Mohu případně současnou stránku dočasně někam přesunout a znovu obnovit Zábřeh (půjde-li to), nebo mohu poslední smazanou verzi zkopírovat do diskuse, ale tím pádem bez historie. --Luděk 12:21, 1. 1. 2007 (UTC)
Obnoveni clanku ktery byl znovu napsan se projevi tim, ze v historii clanku pribude to obnovene. A to se stalo. Upozornuji vsak PT wikipedisty, ze smazany text porusuje autorska prava. Dekuji za pozornost. --Zirland 12:26, 1. 1. 2007 (UTC)
Zvláštní, když se koukám na historii, tak tam nic obnoveného nemám. Ale když se kouknu jiným prohlížečem bez přihlášení, tak tam mám ty obnovené verze. Musel jsem v SeaMonkey udělat shift+Obnovit.
Co se týče autorských práv, tak v poslední verzi před smazáním nic nebylo označeno jako porušující autorská práva. A poslední autoři nejsou známi jako ti, kteří by kopírovali a vkládali chráněný text. --Luděk 12:33, 1. 1. 2007 (UTC)
Ještě dotaz. Která část textu měla porušovat autorská práva? Já jen, že teď kolega Zp (který si s autorskými právy hlavu nedělá), teď všechno flákl na aktuální verzi. --Luděk 13:13, 1. 1. 2007 (UTC)

Odkaz na multimediální obsah na Commons[editovat zdroj]

Je tento odkaz správně? Zdá se mi, že kombinuje město Zábřeh a stejnojmennou část Ostravy. --FromCzech (diskuse) 19. 1. 2022, 11:29 (CET)Odpovědět

Odkaz byl/je správně, jen na Wikidatech (odkud se přebírá infobox na Commons) to bylo trochu pomotané, ale už jsem to tam opravil. --Harold (diskuse) 19. 1. 2022, 12:17 (CET)Odpovědět