Diskuse:Vrkoč (národní přírodní památka)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Chmee2 v tématu „Návrhy na vylepšení hesla v rámci spolupráce se studenty PřF UK

Navrhuji přesunout článek na název Vrkoč (skalní útvar), jelikož se nejedná o primární význam, tím je účes vrkoč, viz např. Dějiny odívání v Evropě#Německý renesanční oděv, cit.: „Na rozdíl od slunečné Itálie si ženy v německých zemích vyčesávaly vlasy nahoru, dívky si zaplétaly vrkoče.“ --Wespecz 28. 5. 2011, 16:22 (UTC)

Ahoj, přesunul jsem na typický název, co tady máme zavedené pro chráněné území dle wikiprojektu chráněná území, tedy Vrkoč (národní přírodní památka). Žij dlouho a blaze --Chmee2 28. 5. 2011, 17:42 (UTC)
Ahoj, díky. Ať se daří projekt Chráněná území. Upozornila mě na to kamarádka, když klikla na výše zmíněný odkaz o účesu. --Wespecz 28. 5. 2011, 17:49 (UTC)

Návrhy na vylepšení hesla v rámci spolupráce se studenty PřF UK[editovat zdroj]

Dobrý den, předně velice děkuji za napsání pěkného hesla. Níže připojuji návrhy na vylepšení hesla:

  • v úvodu hesla byla spousta informací, které nebyly zas tak podstatné. Dovolil jsem se tak ten úvod trošku probrat.
  • do sekce historie bych doplnil, že právní forma ochrany byla následně třikrát změněna, viz např. odkaz zde.

Dovolil jsem si pak také v hesle promazat několik pasáží, které se přímo nevztahovaly k NPP Vrkoč. Nicméně věřím, že to heslu prospělo a že s ním nebudete mít problém zápočet získat. S pozdravem --Chmee2 (diskuse) 21. 12. 2016, 20:10 (CET)Odpovědět