Diskuse:Venušiny kuličky

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ke Chmee2ho poznámce k prvnímu obrázku: dotázal jsem se kolegy na Commons proč přesun provedl. Jeho důvod mi uniká. --Faigl.ladislav (diskuse) 14. 4. 2013, 16:12 (UTC)

Důvod kolegova přesunu je zřejmý. Uvedl, že (Balls) bylo příliš obecné pojmenování, což měl zajisté pravdu, ovšem také dodal, že řitní (anal) dovodil z (podobných) obrázků v příslušné obrázkové kategorii. Také Tě vyzval, abys obrázek případně přejmenoval, jednoduše řečeno, protože „o těchto věcech nemá páru“ (jistě narozdíl od tebe) :).
Faktem je, že v názvu se dopustil zjevného POV, které pak může být chybně interpretováno jinými wikipedisty (viz naše wiki). Protože se primárně jedná o věc marketingu, anální a Venušiny kuličky jsou použitelné do všech fyziologicky uvažovaných otvorů (na orální a aborální straně, dtto vaginální, zjevně i do zvukovodu a nosu), pak je jediným správným řešením znát oficiální název produktu a účel jeho použití. Tyto konkrétní kuličky jsou Venušiny stejně tak jako anální.--Kacir 16. 4. 2013, 14:57 (UTC)
Už jsem kolegovi na Commons psal a navrhl alternativní název. --Faigl.ladislav slovačiny 16. 4. 2013, 16:48 (UTC)