Diskuse:Thor Steinar

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Je to značka pro outdoorové oblečení ? Podle mého ano. Vyndal bych kvalitní ať to není reklama a nechal být.

Vyndáno, úvodní kousek dopsán dle dewiki a zbytek doplníte Vy, páč jinak to přijde smazat, když ne kousek na tom o víkendu dopřeložím:-))--Horst 1. 8. 2008, 11:39 (UTC)
Souhlasím, díky za upřesnění. --Kacir 1. 8. 2008, 11:41 (UTC)

K revertu Horsta[editovat zdroj]

Nechápu revert, ext. odkaz přeci rozšiřoval informace v článku, ne? --Elm 18. 1. 2009, 21:27 (UTC)

Ext. odkaz v článku německé oděvní firmy jasně deklarovaný jako propagace akce(í) české Antify (v jejímž článku už ten odkaz mmch je!) není ani sebemenší pomocí (=ani 1 písmenko) rozšířením tohoto článku? Ale klidně ho tam vrať, co je na tom, že Wikipedie bude čistě propagovat druhý pohled na výrobce. Já osobně bych tedy čekal něco serioznějšího, vyváženějšího a méně tendenčního (o ověřitelnosti faktů na takto jasně klaďáckých webech přeci nepochybujeme) - ale hlavně - i když se Ti to bude zdát divné - přímo o tématu, přidávání podobných věcí W jen škodí, čtenáře si přeci jen chceme udržet a ne ho odsud poslat na růžové stránky čestných, upřímných a pravdomluvných hochů. Být Tebou kouk bych na de: a pak odkazoval např na soudní spory atd. A to nemluvím ani o tom, že ten samý odkaz by mohl rozšiřovat taky články o značkách Grassel, Nibelung nebo další, tak asi vysvětlíš proč byl jen tady--Horst 18. 1. 2009, 22:17 (UTC)
Takže je OK, když vrátím odkaz? Proč není na ostatních stránkách je proto, že nejsem spammer. Nechápu ten argument, že W škodí. Myslíš, že Antifa si vycucala fakta z prstu nebo že jsou zavádějící, nepřesná? Odkaz je jednoznačně v ohledu k tomuto článku negativní, leč přesto přináší relevantní informace, ne? Navíc obecně, kde najít lepší rozšiřující ext. odkaz o propojení dané značky s neonacismem než na stránkách antifašistů? Je to dle mě to samé jako doplňovat o zločinech komunistů antikomunistické ext. odkazy. Pokud je nějaká stránka, která propojení s neonacisty popírá, prosím přidat, ale v tom případě ponechat i antifu... --Elm 20. 1. 2009, 10:49 (UTC)
Jo klidně ho tam vrať, sice s tim nesouhlasim, protože jak jsem řek jde o článek o firmě, o tom, kde ta data Antible vzala se hádat nehodlám, prostě je to tu jako se vším tzn. proč bys vylepšil článek jedinou větou - když tam můžeš dát odkaz na neověřené informace - bratři si to přečtou a večer Ti koupí pivo, ale ať máš pokoj a já taky. Mě je ta firma fuk, prostě jen to tu tehdá někdo chtěl mazat tak to sleduju--Horst 20. 1. 2009, 11:29 (UTC)