Diskuse:Stylistický prostředek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Sloučení článku neumím kvalifikovaně posoudit, spíš bych byl pro to ponechat - musím upravit odkaz na heslo KLIMAX, které má v různých oborech lidské činnosti různé významy (a to dost podstatně) *--MiroslavJosef 09:55, 7. 3. 2008 (UTC)

Pokud jde o termíny klimax a antiklimax v literatuře, asi by stačilo přesměrování na gradace. --Jvs 15:53, 7. 3. 2008 (UTC)

články by určitě měly být sloučeny. Nejsem tu moc zběhlá, tak jsem si toho prvního nevšimla. Bohužel, já to sloučení provést neumím. Já mám jen množství svých různých prací, z kterých se snažím naučit udělat jakžtakž slušnou stránku... Bohužel zatím mi to vždy musel někdo upravit. Ale díky za to. A co se týče klimaxu - myslím, že uvedené příklady jednoznačně ukazují, co se jím v literatuře rozumí a je možné je vztáhnout ke gradaci. Mona-lisa 22:34, 7. 3. 2008 (UTC)


Ahoj. Tady autorka prispevku Stylisticky prostredek. Proti slouceni nic nemam, ale sama si na to ted taky netroufam. Kazdopadne bych i po slouceni zachovala moji tabulku, kvuli prehlednosti. --Wiki rychlik 15:06, 11. 3. 2008 (UTC)