Diskuse:Stříbrná Huť

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Chmee2 v tématu „Návrhy na vylepšení hesla

Návrhy na vylepšení hesla[editovat zdroj]

Dobrý den, dle domluvy níže připojuji mé návrhy na případné vylepšení hesla, které bych zvážil před závěrečným zhodnocením textu v rámci našeho semináře.

  • zamyslel bych se nad strukturou úvodu. Formálně je super, že tam máte vše důležité obsaženo, ale jako první bych na Vašem místě napsal, proč je to chráněno, pak od kdy atd. Zjednodušeně řečeno bych se zamyslel, co je v tom odstavci důležité a to dal do popředí
  • do sekce lokalita bych dopsal, jestli je území obklopeno lesy/loukami/poli atd., tedy bych tam dal popis, který bude jednoznačně čtenáři vysvětlovat, jak to v okolí území vypadá. Ze současného textu se dozvíme zatím jen to, kde území leží, nikoliv ale, jak to tam vypadá.
  • sekce historie by chtěla rozšířit o to, jak bylo území následně přehlašováno. Pokud vzniklo v roce 1946, zcela určitě se od té doby dramaticky měnila legislativa, chce to tak v textu podchytit.
  • do přírodních podmínek by bylo vhodné dopsat, kam se potůček pak vlévá, respektive jak je území odvodňováno

Současně ale děkuji za sepsání pěkného hesla. Obsahově se Vám povedlo. S pozdravem --Chmee2 (diskuse) 18. 11. 2018, 18:24 (CET)Odpovědět