Diskuse:Snídaně (pořad)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Je tohle encyklopedicky významné téma? (Já televizi nemám, takže opravdu nevím.) Není to náhodou spíš reklama? Není to jen článek o ničem? ("během celého vysílání probíhají vstupy holky od internetu.") Jo, a ten externí zdroj nefunguje: "The requested URL /snidane was not found on this server.", takže dávám neověřeno. --Luděk 19:07, 14. 4. 2007 (UTC)

To že Ty/Vy televizi nemas/nemate, je vec jedna, druha je takova, ze majorita televizi vlastni--frettie.net 19:35, 14. 4. 2007 (UTC)
A třetí taková, že já doma TV mam a je mi to taky ukradený. Ale pokud chcete psát i o pořadech… poměrně často se mění, nemyslím si, že by to bylo nějaké zvlášť dobré téma pro enc. Možná by to chtělo dát na VfD. Petr K. 08:14, 15. 4. 2007 (UTC)

Já prostě nevím, zdali je to nějak významný pořad, proto se ptám. (A jen tak mimochodem: jako jediný zdroj uvést oficiální stránky asi také není ideální, o nezávislý zdroj nejde. Chtělo by to ještě něco, i když to nijak nespěchá.) Jsou pořady, které encyklopedicky významné jsou nebo byly a má cenu o nich něco napsat, například Večerníček nebo nedělní polední masáž Volejte řediteli, ale jiné zase významné nejsou a nebyly. Stejně jako by asi bylo poněkud směšné mít popsány jednotlivé rubriky nějakých konkrétních novin, byť celostátních. --Luděk 08:46, 15. 4. 2007 (UTC)

Souhlasím s Luďkem. Tento pořad je encyklopedicky nevýznamný a pokud bychom o něm měli psát, tak snad jedině v souvislosti s jeho některými moderátory, kteří na rozdíl od pořadu, encyklopedicky významní jsou (například Kateřina Hrachovcová, Aleš Háma, Michal Jagelka nebo Slávek Boura atd.), ale spíše v souvislosti s jejich dalšími aktivitami. Méně důležití jsou už zprávaři a lidi od internetu bych si dovolil považovat za encyklopedicky naprosto nedůležité... --Jungwirth 09:00, 15. 4. 2007 (UTC)

VfD ani ne myslim že popsat jednotlivé pořady v článku TV Nova ho může jen zkvalitnit ale mít tu samotný o každém pořadu je k ničemu, za chvíli budeme jeko sk: Návětrná je ulica v Pezinku a hotovo, jde nám o kvalitu, ne?--Horst 09:13, 15. 4. 2007 (UTC)
Kromě toho se mi vůbec nelíbí slovo "exmoderátor" - příšerné ... --MiroslavJosef 21. 12. 2008, 10:06 (UTC)
  • Ještě bych přidal malinké podezření na copyvio. Text je shodný s popisem na CSFD, kde uvádějí, že se jedná o „oficiální text distributora“. Není to ale možné časově upřesnit, pokud by ale měli oni pravdu ... --Krochoman 2. 2. 2012, 15:53 (UTC)
Podle mého, s přihlédnutím ke všemu zde výše uvedenému, je článek zralý na AfD. MiroslavJosef 2. 2. 2012, 16:07 (UTC)
Osobně bych byl pro, ale pochybuji, že by to skončilo smazáním článku. Při pohledu do Kategorie:Pořady podle televizních společností, je zřejmé, že „skvostů“ tohoto typu (i horších, např. [1][2][3]) by se našlo mnohem, mnohem víc .. a žijou dál :( --Krochoman 2. 2. 2012, 18:53 (UTC)