Diskuse:Slatiňany

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jsem autorem stránek www.slatinany.cz, jejich webmasterem a vlastníkem domény, co mám ještě prokazovat, když jsem použil svůj vlastní text? --195.113.180.82

Stačí napsat právě toto. Bohužel většinů textů kopírovaných z webových stránek jejich autoři nijak neoznačí, a protože není příjatelné zakládat článek na copyrightovaných materiálech, musíme počítat s možností, že byly vloženy neoprávněně. V každém případě díky za vyjasnění i za uvolnění Vašeho textu pro Wikipedii. --che 14:21, 28. 12. 2005 (UTC)
To je v pohodě. Sám se autorkým právem v médiích zaobírám, takže to chápu. Jenom jsem si při zadávání textu nevšiml, že jsem se odhlásil. A tak tam zbyla jen IP adresa. --Zajick
V článku je použit materiál (http://www.slatinany.cz/omst.php) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2006072410014274.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.