Diskuse:Pogo

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Máte to tu skvěle popsaný, je pravda že pogo není boj ale zabava! To se mi velice líbí. Je sice pravda ze na nekterých koncertech se to přežene, ale je to opravdu zřídka! Jo a možná jste tu mohli mít také napsaný že "pogo" stvořil Syd Vicious z kapeli Sex Pistols.

a dyt to tu je.... že pogo jakoby vymyslel Sid ůdajně proto, že dyš zatim jenom chodil na koncígy Pistolí, tag neviděl na podium a tag tam tag různě poskakoval a mlátil rukama vokolo sebe ..... Ale tudle informaci bych spíš brala z rezervou....

Ověřit[editovat zdroj]

Stránka potřebuje nějaké zdroje, a pak taky asi nějakou tu úpravu do encyklopedického stylu. Zatím jsem šoupl {{ověřit}}, zbytek se ukáže, až budou zdroje. --Mmh 16. 5. 2009, 20:08 (UTC)

Ověřit se mi nezdá jako dobrý nápad, nechcete raději dát chybí zdroj na to co považujete těžko ověřitelné? Tahle šablona nic nevyřeší... --Elm 17. 5. 2009, 09:04 (UTC)
Musel bych označit všechny věty, protože o pogu nic nevím, a článek neobsahuje vůbec žádný odkaz na zdroje (natož na spolehlivé a nezávislé). --Mmh 17. 5. 2009, 13:32 (UTC)
Už se to tu řešilo u článku o čírku, hledat zdroje k punkové kultuře je velký problém. Dva „jakš takš“ jsem našel a přidal, takže odstraňuji šablonu. — Jagro 17. 5. 2009, 15:30 (UTC)
Oukej. Ovšem i o punku platí, že pokud je něco encyklopedicky významným jevem, tak o tom někdo napsal, třeba nějakou sociologickou studii, nebo aspoň přehledný novinářský článek. --Mmh 20. 5. 2009, 09:17 (UTC)