Diskuse:Pionýr (motocykl)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele FollyCZ

Stejně ale nechápu, co se komu nelíbí na mých stránkách www.jawa-50.cz, které v externích odkazech být nesmí. O co jsou stránky www.jawa-pionyr.webgarden.cz lepší? Čím si zaslouží být v externích odkazech? Ano, chápu že by neměly odkazy směřovat na něčí osobní stránky, ale může pojem "osobní stránky" někdo přesněji definovat? Myslím, že jestliže jsou stránky věnované nějakému tématu a ne vlastníkovi, tak jsou to stránky tematické a ne "osobní". Žádal bych vysvětlení...-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 217.197.145.154 (diskuse)

Nevím proč to Mercy odstranil, mě přijdou lepší ty Vaše, dle mě by v článku mohly být oboje, co by bylo ještě lepší visí tam požadavek na obrázek a to by bylo fajn kdybyste nějaký nahrál na Commons (se správnou licencí atp - to je všechno v nápovědě) a přidal do článku, nebo rovnou celou galerii? Co Vy na to?--Horst 10:46, 22. 5. 2008 (UTC)

No, když se k tomu dostanu, tak bych sem mohl třeba připsat nějaké stručné články k jednotlivým typům a provedením + nějaké fotografie. Až bude čas, tak snad ano. Celé články sem ale přesouvat nebudu, chci zůstat jejich výhradním autorem a nechci, aby byly volně šiřitelné a tím mé stránky ztratily svou hodnotu.

Otázkou je, jestli to pak zase někdo nesmaže... :-/


Nějaký "inteligent" docela zničil hezkou stránku, tak jsem to opravil a doufám že to zase někdo nevymaže dalo to docela dost úsilí, přemýšlím o požádání o zamknutí stránky. --FollyCZ (diskuse) 12. 2. 2019, 20:41 (CET)Odpovědět