Diskuse:Oriflame

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den,

Tento článek je můj první pokus o editaci wikipedie. Snažil jsem se dodržet všechny standardy, budu rád za jakékoliv rady a připomínky. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 77.78.83.33 (diskuse)

Samozřejmě, zatím mohu říct, že se Vám daří, pouze bych poprosil, zda byste nemohl časteji používat tlačítko Ukázat náhled vedle tlačítka Uložit změny. Po jeho stisknutí se Vám před uložením ještě zobrazí náhled stránky a pokud chcete provést více úprav, je vhodné po zobrazení náhledu v úpravách pokračovat, opět si poté zobrazit náhled a teprve pak uložit všechny změny najednou. Šetří se tím jak servery, na kterých běží Wikipedie, tak stránka s historií článku, která se jinak rychle zaplňuje. Díky za příspěvky, přeji Vám mnoho zdaru, --Ria 7. 12. 2009, 17:37 (UTC)
Ještě něco, podepisujte se prosím, slouží k tomu toto tlačítko: Podpis na liště na editačním oknem. Díky, --Ria 7. 12. 2009, 17:39 (UTC)

Přírodní zdroje[editovat zdroj]

V textu chybí zdroje. Vyhozeno v úvodu, že dělá přírodní kosmetiku, evokuje to, že výhradně. Náhodně jsem na webu klikl na jeden produkt http://cz.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=15563 A na webu je jeho složení mj.: SODIUM LAURETH SULFATE, BENZOPHENONE-4, PARFUM, PROPYLENE GLYCOL atd. Jde o ropné produkty.--Pavouk (diskuse) 5. 9. 2012, 13:55 (UTC)