Diskuse:Novapravidla.cz

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nevím, jestli by tu měl být článek o reklamním weby, byť ministerském. Zákon o pravidlech silničního provozu (i s odkazemna jeho propagaci na tomto webu) by tu ovšem být měl. --Postrach 15:51, 20. 4. 2006 (UTC)

Je to zajímavé, tedy (alespoň) podle mne, jinak bych to sem nepsal... je to lokální záležitost a aktuální událost a jako taková si zaslouží pozornost, na takové enwiki by to třeba význam nemělo.
Ještě by stálo za to zjistit, kolik za to ministerstvo z našich daní utratilo, státní zakázky mají vždycky zajímavé ceny :-) a pominu-li ten web, tak billboardy po celé ČR určitě nebyly zadarmo. Myslím, že jsem někde v telce na to zaslechl nějakou kritiku, ale už nevim od koho ani co tam přesně bylo. Petr K. 19:32, 20. 4. 2006 (UTC)
Mě ten článek přijde také poněkud úzce zaměřený, mnohem lepší by IMHO bylo přesunout ho na ten odkazovaný Nová pravidla (či jak se tam kampaň jmenuje jako celek) a ponechat ho jen jako jednu kapitolu v pojednání o té kampani (případně udělat článek přímo o té změně pravidel, to už je na zvážení). --Mormegil 07:54, 21. 4. 2006 (UTC)
No jo, ale tohle má být článek o těch stránkách, až se někdo odváží udělat článek o té kampani, tak si tam může strčit odkaz. Novapravidla.cz. BTW je to zatím pahýl, v budoucnu k tomu určitě něco přibyde. Po 1. červenci už to bude historická záležitost :-) Petr K. 11:42, 21. 4. 2006 (UTC)
No jo, ale právěže článek o těch stránkách je IMHO sám o sobě encyklopedicky nezajímavý a jen těžko rozšiřitelný (ano, jistěže to "je zatím pahýl", mně jde o to, že nevím, co by sem zajímavého mohlo "v budoucnu přibýt"). O kampani jako celku jistě lze něco napsat, přičemž tahle jedna webová stránka by IMHO patřila jen jako jedna kapitola v tom článku. --Mormegil 14:09, 21. 4. 2006 (UTC)
No tak fajn. Klidně. Proč ne. Ale ten článek o tej kampani bude muset ještě někdo napsat. A já to nebudu... nemam na to náladu. :-/ Petr K. 15:57, 21. 4. 2006 (UTC)