Diskuse:New York Rangers

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

(Off topic) - Češi, kteří vyhráli Stanley Cup[editovat zdroj]

Prosím kolegy, ať se dohodnou bez osobních útoků, jak se rozumí té části infoboxu o Češích v NHL. Zdá se, že Zoner57 považuje tu část pouze za Čechy, kteří vyhráli Stanley Cup v barvách tohoto klubu, Brezina pro změnu na Čechy, kteří vyhráli SC kdekoli (faktickou chybu ohledně Straky ponechme stranou). Osobní útoky v takové diskusi jsou zbytečné a reverty rovněž. Díky. Okino 11:24, 1. 4. 2008 (UTC)

Byl jsem požádán abych se vyjádřil kdo by patřil do výše zmíněné kolonky. Dle mého by tam měli patřit jen ti Češi, kteří v tom určitém klubu SC opravdu vyhráli. Je hloupost aby byl např. Jágr byl napsaný ve všech týmech ve kterých hrál, když SC vyhrál SC jen za tým PP. Takovýto informace by poté mohli být matoucí a neurčité pro nezasvěceného čtenář.Díky--Lasy 11:43, 1. 4. 2008 (UTC)

Diskuse proběhla na více místech, ale Lasy, Zoner57, Milda a také já se shodujeme na tom, že by to měli být jen hráči, kteří vyhráli Stanley Cup v barvách klubu. Změnil jsem podle toho i znění legendy infoboxu. Okino 13:51, 1. 4. 2008 (UTC)