Diskuse:Naruto

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele RiniX v tématu „Seznam postav

Sloučení[editovat zdroj]

Souhlasím se sloučením Naruto Šippúden -> Naruto. Nejsem sice fanoušek série, ale AFAIK je Naruto Šippúden pokračování původní anime série Naruto a vychází z mangy Naruto. Nejlepší bude stránku Naruto zaměřit na popis mangy a v jedné z podsekcí podrobně popsat všechna anime zpracování (tuším že jsou to dvě série a několik filmů). --Vasco 12. 11. 2011, 11:25 (UTC)

Snažila jsem se to upravit,ale nedosahuje to až takové kvality,poněvadž v češtine toho moc neseženeme...

Jsem pro[editovat zdroj]

Určitě jsem pro. Důvody tu přede mnou vypsal už Vasco, mě zbývá jen dodat: je tomu tak i u verzí jiných jazyků, tak nevím, proč bychom to měli mít jinak. Hromino 29. 12. 2011, 14:11 (UTC)

Externí odkazy[editovat zdroj]

Za tím zeštíhlením seznamu EO si stojím. Wikipedie není webový rozcestník. Odebral jsem rovnou vrácený blog a odkaz na stránku s hrami, nejsou nijak rozšiřující (třeba ten blog měl podle informací, co tam píšou často pauzy) A ani ty fanweby nemají nic moc extra navíc, myslím si, že nijak nerozšiřují encyklopedický obsah článku. --Mates (diskuse) 8. 12. 2013, 19:49 (UTC)

Většina věcí je špatně napsaná spousta nepřesných údajů a také špatně vystižené charaktery ... -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 90.177.184.127 (diskusebloky) 15.17, 19. února 2014‎ (CE(S)T)

Chápu, že to myslíte dobře, ale pokud nemáte čas či z jiného důvodu nechcete editovat, pak byste alespoň mohl být ve své kritice konkrétnější. Všechny charaktery, nebo jen některé? Jaké byste doporučil zdroje pro opravu?--Tchoř (diskuse) 19. 2. 2014, 14:03 (UTC)

Seznam postav[editovat zdroj]

Pokud bude někdy založen seznam postav, tak na něj lze přesměrovat tyto články: