Diskuse:Národní park Redwood

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nezlobte se, ale tohle je opravdu málo. Dělám referát na Redwood a musím čerpat z anglické verze, kde toho je podstatně více. Jakou to dá vůbec práci to nějak přeložit, aby to nebyl ve výsledku blábol. Tohle se dá použít pouze pro nějaký úryvek článku. Chtěl bych teda poprosit o doplnění údajů (můžete použít anglickou Wikipedii -> http://en.wikipedia.org/wiki/Redwood_National_and_State_Parks, nebo odbornou literaturu), protože z tohodle pahýlu opravdu žádný referát nelze udělat. Dejte prosím na mně a zkuste alespoň dva odstavce doplnit.
Jediné stránky, ze kterých lze udělat referát jsou ENGLISH. V překládání nejsem zrovna nejlepší, byl bych teda rád, kdyby to šlo i bez toho.
--> Ptáte se, proč to neudělám sám? Důvod máte nahoře, navíc na Wikipedii se stále neodvážím něco upravovat, zmohl jsem se pouze na Pískoviště.
Předem děkuji, 90.177.79.194 16. 12. 2011, 17:27 (UTC)

Dobrý den, někdo se toho možná ujme, ale všichni přispěvatelé bohužel mají své povinnosti stejně jako vy, takže nelze nikoho nutit... Upravovat Wikipedii se ale určitě nebojte, i kdybyste něco pokazil, vždy to někdo jiný napraví. S pozdravem--Jiekeren 16. 12. 2011, 17:44 (UTC)
Dobrý den, neříkal jsem, že to musí někdo upravit, nikoho nenutím. Jen nemám takové schopnosti na úpravu takto krátkých pahýlů (maximálně můžu upravit někde nějakou gramatickou chybku) a na překládání nejsem takový machr. Problém je v nalezení dobrého českého článku (jediný český článek, který jsem pomocí Googlu našel, je tento), ostatní nalezené jsou anglicky. Pískoviště je zatím nejlepší místo pro úpravu, které mohu plnohodnotně využívat a navíc nemám tolik času na úpravu článků zde založených. Jinak děkuji za radu, 90.177.79.194 16. 12. 2011, 17:53 (UTC)
Založil jsem si zde účet, dobrý začátek, ne? Takhle budu moct alespoň opravovat gramatické chyby v článcích. Budu pokračovat v tvorbě referátu, zkusím namáhat mozkové buňky :-) -- ♠ Polda18 ♠ 17. 12. 2011, 12:46 (UTC)