Diskuse:Národní muzeum pivovarnictví

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
V článku je použit materiál (http://cs.wikipedia.org/w/index.php?oldid=9519158) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv (Ing. Milan Starec) pod licencí GFDL a CC BY-SA 3.0. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2013010510007127.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Zvažte prosím, zda zvolený název je nejvýstižnější, zda by nebylo lepší např.: Pivovar Kostelec ... nebo Černokostelecký zájezdní pivovár. Toto je prosím jen návrh, nikoli nátlak. --Leotard (diskuse) 7. 1. 2013, 21:00 (UTC)

Předmět článku[editovat zdroj]

Bylo by vhodné vyjasnit, zda toto má být článek o jednom konkrétním pivovarském muzeu, anebo zda to má být obecný výklad o technologii výroby piva. --ŠJů (diskuse) 22. 7. 2013, 23:42 (UTC)

Těžko se mi to píše, ale tento článek by měl být o tomto jednom konkrétním pivovarském muzeu. Mohl by zahrnovat i akce pořádané majiteli muzea a případné návaznosti na Kostelec nad Černými lesy. Obecně o technologii výroby piva (historické/moderní), ale také o různých způsobech konzumace piva, prostorách pro konzumaci piva atd. by mělo být v jiných článcích. Založení takových článků sám sobě slibuji již dlouho, ale nějak "nejsou lidi". --Leotard (diskuse) 23. 7. 2013, 05:59 (UTC)