Diskuse:Martin Milan Šimečka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 dny od uživatele Szozdakosvi v tématu „NPOV

NPOV[editovat zdroj]

Celou část Kritika je třeba přepsat, v tuto chvíli je to převážně text pokoušející se Šimečku dehonestovat. Odkazy na youtube také nejsou vhodné. --Jvs 16. 4. 2024, 10:38 (CEST)Odpovědět

S připomínkou souhlasím --Karelkam (diskuse) 16. 4. 2024, 14:04 (CEST)Odpovědět



Souhlasím. Autorem části Kritika je 82.119.97.186. Tento editor, tato editorka, na wikipedii od 18.3.2022 zasáhl/-a 165 krát do českých článků - většinou o osobách ze Slovenska. Editoval/-a je vždy jako 82.119.97.186.

Při řadě těchto zásahů různým osobám přikopíroval/-a totožný text (stejný počet znaků). Jedenkrát (téměř jistě totožných) 32 znaků různým deseti, podruhé (téměř jistě totožných) 35 znaků různým šestnácti osobám. V obou případech během šesti minut.

Je otázka, jestli člověk, který to s editováním Wikipedie myslí dobře, zasáhne do desítek článků bez toho, aniž by si vytvořil/-a a používal/-a login.

Pokud chci škodit, budu tak činit pod IP-adresou. Anonymně. To mi smysl dává.

Ve Wikipedia:Biographies of living persons se uvádí:
All quotations and any material challenged or likely to be challenged must be supported by an inline citation to a reliable, published source. Contentious material about living persons (or, in some cases, recently deceased) that is unsourced or poorly sourced—whether the material is negative, positive, neutral, or just questionable—must be removed immediately and without waiting for discussion. Users who persistently or egregiously violate this policy may be blocked from editing.
--Szozdakosvi (diskuse) 18. 5. 2024, 19:29 (CEST)Odpovědět