Diskuse:Manchester United FC

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nejsem odborník na korejská jména, a tak by mě zajímalo, jak se česky píše fotbalista Park Ji-Sung, jestli je to takhle, podle anglické verze, nebo se píše jako Pak Či-song, jak ho uvádí iDNES? --HyPeR@tOrNaDo 12:54, 2. 10. 2005 (UTC)

Evropské zápasy...[editovat zdroj]

Jsem rozhodně proti rozdělení a vytvoření vlastní stránky pro evropské zápasy. Články mají obsahovat všechny dostupné informace a ne je dělit, zvlášť u fotbalových artiklů. Tohle není anglická wikipedie, kde je tohle možno vytvořit u většiny článků a nehodlám dopustit, aby se vše dělilo. Navíc jestli tohle budeme praktikovat u ostatních celků, tak se dostaneme do situace, kdy se články stanou zase příliš krátkými. Ne, nesouhlasím se zkrácením článku, tohle je jen lenost některých wikipedistů přeskočit věci, které očividně dotyčného nezajímají, tak článek jednoduše zkrátí. Ještě jednou nesouhlasím, navíc tenhle článek oproti třeba SK Slavia Praha je stále krátký. Děkuji za pochopení.--Dominus Moravian (diskuse) 5. 8. 2014, 14:20 (UTC)

Kde jsi přišel na to, že články mají obsahovat všechny dostupné informace a nemají se dělit ? Já jsem pro rozdělení, které je přehlednější a oddělenou část je možná dále rozšiřovat o dalši informace. Viz Výsledky Sparty Praha v evropských fotbalových pohárech. --Jowe (diskuse) 29. 8. 2014, 12:33 (UTC)