Diskuse:Lamborghini

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Pěkně napsané, ale velmi, velmi stručné. Historie Automobili Lamborghini je tak bohatá, že se nedá napsat na pár řádků. Také chybí rozepsání vývoje jednotlivých modelů, které byly mnohdy opředeny intrikami, nedostatkem peněz, špatnou kvalitou, ... Také některé pře o design aut byly mnohdy úsměvné. Také spousta nádherných a nadějných aut nedotáhlo svůj "život" až na výrobní linku kvůli finančním problémům či nedostatku odvahy.

Rád bych se podělil o svůj text o historii této jedinečné automobilky, ale v programu Word jsem se dostal na 140 stran; stále by šlo mnohé přidat.

Možná, jednou.

Raastältifaa@seznam.cz


Nevím jakou podobu má Váš text, ale můžete to klidně udělat, na Wikipedii platí pravidlo editujte s odvahou takže další uživatelé mohou článek poté upravit, opravit typografii (nebo i pravopis) a článek se stane lepším a bohatším, z čehož budeme mít užitek všichni.

Je jen potřeba dodržet některá z pravidel všech (tedy nejen české) Wikipedie, o nich se dočtete zde:

to vše samozřejmě při neporušení autorských práv třetích osob.

Jinak to, že chybí rozepsání vývoje jednotlivých modelů je sice pravda, ale díky hypertextu se toto dá elegantně vyřešit vytvořením jednotlivých článků o jednotlivých typech, vložení infomací o vývoji je tedy možné tam. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, ozvěte se třeba mailem, nebo u mě v diskusi Wikipedista diskuse:Horst, nebo jako předtím tady. Nejen já budu rád, když se k nám připojíte. --Horst 9. 10. 2008, 10:59 (UTC)