Diskuse:Kvalifikace na Mistrovství světa ve fotbale 2010 (AFC)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Anglické linky[editovat zdroj]

Článek obsahuje spoustu nepatřičných anglických wikilinků plus paskvilů (Football Association of the Čína PR). --Chalim Kenabru (diskuse) 22. 6. 2013, 11:22 (UTC)

Koukám, že po opravě parametru "referee" v šabloně fotbalbox podobné paskvily vypluly na povrch v mnoha článcích. Asi by bylo nejlepší vytvořit nějaký seznam oprav, např:
([[Football Association of the Čína PR]]) => ([[Čína]])
a poprosit nějakého majitele bota, aby příslušné články projel. Pokud mi pracovní vytížení dovolí, budu se snažit seznam oprav sestavit co nejdříve. --NIGKDO (diskuse) 22. 6. 2013, 16:52 (UTC)

Ideální by bylo vytvořit nějaký upgrade, aby se tyto parametry daly převzít z enwiki, a v CZ verzi by se přeložily - obdobně jako to je u soupisek, příklad:

Číslo Pozice Hráč
1 Kostarika B Esteban Alvarado |}
Přepisovat ručně všechny tady ty jména rozhodčích atp. je při rozsáhlých článcích zdlouhavé a jistě nezáživné, na druhou stranu ty anglické wikilinky jsou v českém článku hrozné.--Chalim Kenabru (diskuse) 22. 6. 2013, 19:09 (UTC)
To by bylo úplně nejlepší. Ale obávám se, že zápis rozhodčích na anglické wiki se článek od článku natolik různí, že by to asi nebylo proveditelné. Ještě by tu byla možnost rozhodčí v šabloně opět vypnout, tj. v kódu by byli, avšak v článcích by se nezobrazovali (tak, jak to bylo několik let), ale to by bylo takové polovičaté řešení. --NIGKDO (diskuse) 22. 6. 2013, 20:20 (UTC)
Ano, zasáhlo by to navíc i do článků, kde je ten zápis v pořádku. No nic, zkuste aspoň zapátrat po těch paskvilech, jestli jich je víc, aby se to opravilo třeba tím robotem. Zdravím --Chalim Kenabru (diskuse) 22. 6. 2013, 20:44 (UTC)