Diskuse:Kazítko

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele Svenkaj v tématu „Je tento článek neověřená spekulace?

Zdroje[editovat zdroj]

217.30.64.130 18. 10. 2015, 13:15 (CEST) "nelze nahradit a jejíž definitivní opotřebení je naplánováno na období krátce po uplynutí záruky."Odpovědět

Prosím citace z věrohodných zdrojů - nikdo totiž nic takového neprokázal - snad jedině částečně u inkoustových tiskáren.

Je za tím snížení doby životnosti především snaha ušetřit výrobní cenu - například poddimenzovaným chlazením. A tím je i další vysvětlení - dříve neměli telefony tak výkonné procesory jako dnes a ty dnešní vytvářejí i spoustu odpadového tepla - které není tak snadné z telefonu odvést + křehhost dnešních velkých displejů.

A navíc - záruku si lze přikoupit a to i dodatečně +1 rok či někdy až i +3 roky - tedy jak by to tedy bylo uděláno.

A pokud mi něco odejde hned po ukončení záruční doby - tak se jen totálně naštvu - již si od této značky opravdu nic nekoupím - alepoň né ve stejné kategorii výrobků - a to jen tedy pokud jsem tedy byl s výrobkem s jiné kategorie spokojen.

Je tento článek neověřená spekulace?[editovat zdroj]

Ne, že bych souhlasil ve všem s anonymem výše, ale tak, jak je článek formulován, se opravdu jedná o pouhou spekulaci. Cituje se, že někdo něco zakázal, ale zákaz spíš směruje do oblasti opravitelnosti a dostupnosti náhradních dílů. Ničím se nedokládá, že "Kazítka" skutečně existují a jsou/byla vědomě instalována.--Svenkaj (diskuse) 10. 4. 2020, 21:30 (CEST)Odpovědět