Diskuse:Kamenný most v Písku

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

To s mostem v Regensburgu si autor asi spletl s Würzburgem, ne? Ten byl stržen po povodni, v Regensburgu nic takového nebylo. Kde se vlastně rozprostírá střední Evropa? Mosty v Plauen a Míšni jsou starší a těžko je ze střední Evropy vyloučit.

Dobrý den, díky za připomínku. Článek jsem na základě Vašeho komentu upravil a spornou informaci odstranil. S pozdravem --Chmee2 (diskuse) 2. 6. 2012, 06:59 (UTC)
Nesouhlasím se smazáním této informace, dohledám více zdrojů.
viz diskuse s Chmee2 Jivo (diskuse) 2. 4. 2013, 08:19 (UTC)
zatím odkaz na 10 mostu Jivo (diskuse) 2. 4. 2013, 08:45 (UTC)
Dobrý den, díky za komentář. Informaci může navrátit do článku kdokoliv a jestli jsem jí smazal neprávem, tak se omlouvám. Nicméně nepovedlo se mi dohledat zdroj, který by toto tvrzení podporoval, a proto jsem informaci odstranil jako neověřenou. Z toho důvodu, pokud máte věrohodné zdroje podporující toto tvrzení, nebojte se informaci do článku navrátit (i s vložením zdroje). To uděláte, že za vloženou informaci dáte <ref>Odkaz na konkrétní stránku, případně autor+název knihy</ref>. Tím zajistíte, že si další čtenáři budou moci ověřit, odkud informace pochází a jestli je správná. S pozdravem --Chmee2 (diskuse) 2. 4. 2013, 10:37 (UTC)
Děkuji za odpověď. Ty mosty opravdu existují, hledám důvody ,proč se s nim anepo4ítá. Předpokládám asi zničení za války a opětovn0 postavení. Dohledám více informací a poté s referencí asi vrátím zpět. Jivo (diskuse) 2. 4. 2013, 12:09 (UTC)