Diskuse:Každý s každým

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Větě typu Právě tímto systémem funguje převážná většina ligových soutěží v kolektivních sportech. jsem se chtěl na začátku článku vyhnout. Platí to u fotbalu. A třeba už u hokeje to není tak úplně pravda, neboť základní část turnaje hraná tímto způsobem ani není tou nejpodstatnější částí. Ve volejbalu, basketbal a florbal se také hraje play-off. Miraceti 16. 9. 2008, 10:48 (UTC)

Aha ... tak sorry ... ale nějakou zmínku by to do úvodu chtělo - o sportu zde píše hodně lidí a děcka Ti do toho budou čmárat své další postřehy (jsemť také takové velké děcko) ** Ahoj --MiroslavJosef 16. 9. 2008, 10:50 (UTC)

Otázka dvojnásobku[editovat zdroj]

Myslím, že formulace ve smyslu "za vítězství dvojnásobný počet bodů než za remízu" je přinejlepším zastaralá - fotbal se takto neboduje již mnoho let, hokej přešel na tříbodový systém už i na nejvyšší úrovni (MS, ZOH). U sportů, kde nejsou nerozhodné výsledky "odjakživa" (basket, volejbal) se boduje i prohra, nula je tuším za prohru po kontumaci, ale tady si nejsem úplně jistý. Chtělo by to nějak přeformulovat - a mj. také uvést nějaký zdroj.
Díky --Jarba 7. 1. 2010, 10:03 (UTC)