Diskuse:Javor klen u Nového Sedla I.

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dotaz Sušice[editovat zdroj]

Dotaz na Adama Haunera Mohu se zeptat proč odstraňujete u odkazu na Sušice u památných stromů upřesnění, že se jedná o Sušici v okrese Klatovy. Podle mne je obcí s názvem Sušice více (další jsou min u Uherského Hradiště a Přerova)

chtěl jsem se na to zeptat na vaší diskusní stránce ale nemohu se na ní dostat objeví se mi hláška že ji zablokoval spamový filtr--Zp 06:38, 7. 3. 2006 (UTC)

Na stránce Sušice je město v okrese Klatovy. Sušice (okres Klatovy) je redirect. Stačí se podívat. JAn 07:07, 7. 3. 2006 (UTC)
Ano, přesně z toho důvodu, který uvádí kolega JAn Dudík. Když jsem stránky o stromech v části okresu Šumavy zakládal, ještě neexistovala stránka města, ani stránka rozcestníku a navíc právě probíhaly debaty, jak se budou tvořit jména článků o městech. Odkazoval jsem tedy tenkrát na jednoznačný cíl a nyní, když stránka města vznikla, po určitou dobu existuje a velmi pravděpodobně i na tomto místě nadále zůstane, jsem odkazy zaktualizoval na správný cíl bez přesměrování. Diskuzní stránku zkusím trochu pročistit, snad to pomůže. --Adam Hauner 15:40, 7. 3. 2006 (UTC)