Diskuse:Jan Černý-Niger

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nechci se zbytečně dohadovat, přesun není nad mé síly, jenom nemám sily na to, neustále se dohadovat s vámi mazači, kteří jste neomylní. Proto jsem požádal Japa, aby to udělal za mne a já se vyhnul tomu, že mě to někdo bude mazat. WikiHujer Kirk si ale pospíšil a ještě k tomu poznamenal:

___________________________________________________________________________________________________

"Stránka Jan Černý-Nigranus přemístěna na stránku Jan Černý-Niger: když se Aqualung domnívá, že je přesun nad jeho síly, tak to přesunu já místo něj)

___________________________________________________________________________________________________

Ale oplatím stejnou mincí: Když Kirk píše že přemisťuje stránku Jan Černý-Nigranus na stránku Jan Černý-Niger, nemyslí to doslova, myslí tím, že přesouvá jenom její obsah. To ale neřekl, tak to říkám za něho, jako on mluví za mne.

Aqualung: Usoudil jsem, že jsi tu nováček a že nejspíš netušíš, že přesun můžeš zrealizovat Ty sám. Proto jsem napsal to co jsem napsal. Navíc to bylo ve zdůvodnění přesunu. Já toho dotyčného neznám, ale Ty ho asi znáš, takže znáš aji důvod, proč se to mělo přesunout. Ale nějaký důvod jsem prostě uvést musel a rozhodně jsem to nemyslel ve zlém. S pozdravem a přáním hezkého večera --Kirk 18:36, 14. 12. 2006 (UTC)